Blog

Náš blog

Halloween 2022: Dekorácie, ktoré oživia váš príbytok

Tekvice zo zbytkov vĺn, roztomilé strašidlá či milovaný puffy veniec. Halloween vytvára bohatý priestor na tvorbu handmade výzdoby do vášho interiéru. Dajte svojmu bývaniu magický nádych a inšpirujte sa halloweenskymi dekoráciami, ktoré sme pre vás nachystali.

Čítaj viac

Nechty jeseň 2022: Objavte nové trendy v manikúre

Z horúcich letných dní do farieb padajúceho lístia. S prichádzajúcou zmenou ročného obdobia meníme nielen šatníky, ale aj našu manikúru a pedikúru. Aká bude jeseň 2022 v nechtovom dizajne?

Čítaj viac

Háčkovanie a pletenie - Trendy na jeseň a zimu 2022

Pletené vesty, cropped svetre či úplety s nádychom luxusu. Handmade móda si s príchodom chladnejšieho obdobia opäť berie všetku pozornosť. Spoznajte pletené a háčkované trendy, ktoré prichádzajú z dizajnérskych skicárov priamo do vašich skríň. Jeseň a zima 2022 bude pestrá a trblietavá.

Čítaj viac

Pletená čelenka - štýlový doplnok do chladných dní

Pletené čelenky budú počas jesene a zimy 2022 na každom kroku. Zahrejú a okrem toho sú mimoriadne trendy. Drahí tvorcovia a milovníci handmade módy, predstavujeme vám doplnkového víťaza nastávajúcej sezóny.

Čítaj viac

Gélové nechty - všetko, čo o nich potrebujete vedieť

Krásne gélové nechty ako zo salónu si dokážete vytvoriť aj doma. Patríte k začiatočníkom? To vôbec nevadí. V tomto článku sa s gélovými nechtami zoznámite do bodky.

Čítaj viac

Vlna a priadza - aký je medzi nimi rozdiel

Svet galantérie je bohatý na vlákna rôzneho druhu. Prírodné, umelé, zmiešané, tie ktoré hrejú, ale aj recyklované. Znamená priadza a vlna to isté, alebo ide o dva odlišné pojmy?

Čítaj viac

Francúzska manikúra - vytvorte si nadčasový dizajn nechtov

Klasika, ktorá nikdy neomrzí. Aj napriek tomu, že nechtové trendy sa neustále menia, francúzska manikúra ostáva obľúbenou v každej sezóne roka. Je elegantná a prirodzená zároveň. Touto technikou sa dajú skrášliť gélové, akrylové, polygélové, ale aj prírodné nechty.

Čítaj viac

Prirodzená manikúra na počkanie

Dokonalá modelácia, trendy vzory a rozličné ozdoby. Nechtárske remeslo vie s našimi rukami urobiť divy. Ak patríte k tým, ktorí navštevujú salóny na pravidelnej báze a chcete dopriať vašim nechtom odpočinok po lakovaní, géloch či akryloch, objavte čaro prirodzenej manikúry.

Čítaj viac

Najkvalitnejším slovenským e-shopom roka 2021 je NOEZON

NOEZON zažiaril medzi hviezdami e-shopového neba. Zo slávnostného galavečera, ktorý zrežírovala Heureka, sme si odniesli titul absolútneho víťaza - najkvalitnejší e-shop roku 2021.

Čítaj viac

Puzdrá a tašky na pletacie pomôcky

Sú neodmysliteľnou súčasťou našich kreatívnych chvíľ a majú veľký podiel na tvorbe pletených produktov od výmyslu sveta. Ihlice a háčiky odvádzajú precíznu prácu, a preto si zaslúžia ukážkovú starostlivosť. Ako ochrániť vašu výbavu? Vyberte si správne puzdro na pletacie pomôcky či organizér na ihlice a háčiky.

Čítaj viac

Nechtové trendy na leto 2022

Nechtová móda nepozná hranice. Trendy sa menia, viaceré ostávajú v obehu, no jedno je isté. Leto 2022 bude plné farieb, tieňovania a milých vzorov. Tešíte sa?

Čítaj viac

Mindful kolekcia od KnitPro. Pletenie plné pokoja a harmónie

Ručná tvorba sa pre mnohých z nás stala dokonalým únikom z reality. Prináša potrebný relax, čistí myseľ a jej výsledkom je produkt s pridanou hodnotou. Na tieto benefity nadväzuje práve nová kolekcia Mindful od značky Knitpro. Pletacie ihlice a príslušenstvo sú pripravené podporiť vašu kreatívnu cestu.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024