Blog

Náš blog

Svadobná manikúra 2022 - čo je v móde tento rok

Čaká vás v tomto roku svadba? Gratulujeme! Ak ste sa ešte nerozhodli pre víťazný dizajn svadobných nechtov, nechajte sa viesť naším sprievodcom svadobnou manikúrou. Aké trendy budú dominovať v roku 2022? Pozrite sa spolu s nami.

Čítaj viac

Ako sa vyznať vo svete pilníkov

Prirodzené, gélové či akrylové? Dokonalému dizajnu nechtov predchádza poctivá príprava, na ktorú potrebujete nájsť kvalitného pomocníka. Svet pilníkov je bohatý na rozličné druhy a tvary, ako sa v tom všetkom vyznať?

Čítaj viac

Deň detí s originálnymi darčekmi pre menších aj väčších

Ako znásobiť detskú radosť a iskričky v očiach počas 1. júna? Napríklad výberom originálneho darčeka. V dnešnom blogu sme sa pozreli na kreatívne záležitosti zo sveta hračiek a nechtovej tvorby, s ktorými môžete osláviť Deň detí po svojom.

Čítaj viac

Oslávte Svetový deň pletenia s NOEZON

11. jún - dátum, kedy sa spoja pletárky a pletári po celom svete, aby oslávili spoločnú lásku k handmade tvorbe. Svetový deň pletenia sa udomácnil za hranicami našej krajiny a postupne si buduje fanúšikovskú základňu aj na Slovensku. Počas druhej júnovej soboty sa verejné priestranstvá zaplnia klbkami, originálnymi výtvormi a priateľskou atmosférou. A NOEZON bude pri tom.

Čítaj viac

Svetový deň pletenia na verejnosti 2022

Klbká, ihlice, radosť z priateľského stretnutia a veľká dávka inšpirácie. 11. júna sa spájajú pletárky po celom svete, aby spoločne oslávili handmade tvorbu. Ako nájsť rovnováhu medzi životom v online a offline prostredí? Odpoveď ponúka myšlienka Svetového dňa pletenia.

Čítaj viac

Doplnok leta 2022. Vytvorte si tašky z Natana špagátov

Rozširovanie kabelkovej zbierky vie byť pre nežnejšie pohlavie poriadnym dobrodružstvom. O to viac, keď si dokážete vytvoriť svoj vysnívaný kúsok v pohodlí domova. Bavlnené špagáty Natana sú pripravené aj na túto kreatívnu výzvu.

Čítaj viac

Aká priadza sa hodí na jarné a letné pletenie?

Hrubému vrstveniu je koniec. V našich šatníkoch začína byť akosi vzdušnejšie. Teplé zimné svetre postupne odkladáme, to však neznamená, že sa pletených vecí musíme vzdať úplne. Vďaka správnemu výberu priadze sa môžete vytešovať z nových jarných a letných úpletov.

Čítaj viac

Pletieme pre detičky

Aj napriek tomu, že žijeme dobu technických vymožeností, handmade tvorba má v životoch mnohých z nás pevné miesto. Pletenie a háčkovanie sa uberá novými smermi, ponuka sortimentu neustále narastá. Dnes nazrieme do zákulisia tých najroztomilejších projektov. Čo všetko dokáže detská vlna?

Čítaj viac

Prekonajte nechtové problémy s japonskou manikúrou

Nechtová procedúra, ktorá pomáha a skrášľuje od základov. Zachraňuje len poškodené nechty alebo je vhodná aj pre zdravú nechtovú platničku? Japonská manikúra je riešením na všetky vaše nechtové dilemy.

Čítaj viac

SAPERS - starostlivosť o zovňajšok ako zo salónu

Upravené nechty a obočie ako od profesionála? So správnymi doplnkami to zvládnete aj vy. Značka SAPERS prináša na trh kvalitné pinzety, kliešte či nožnice, vďaka ktorým bude domáce skrášľovanie hračkou.

Čítaj viac

Kytica z vlny. Darček na Deň matiek nielen pre vášnivú pletárku

Šperky a bonboniéry sú klasikou, ktorá nikdy nesklame. Ak však hľadáte skutočne špeciálny darček pre mamu k blížiacemu sa sviatku, ponorte sa do nasledujúcej inšpirácie. Vytvoríme si originálnu kyticu z vlny, ktorú previažeme veľkou dávkou lásky.

Čítaj viac

Inšpirácie na darček ku Dňu matiek

Máj patrí láske na tisíc spôsobov, svoju pozornosť však aktuálne sústredíme na najväčšiu zo všetkých. Mama, mamka, maminka či mamička. Nech tú svoju oslovujete akokoľvek, zaslúži si extra dávku vďaky a pozornosti. Rozmýšľali ste už nad tým, ako potešíte túto superženu počas druhej májovej nedele? Deň matiek otvára viacero možností.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024