Blog

Náš blog

Zdobenie s Molly Lac Art Water Ink

Značka Molly prichádza na trh so špeciálnou novinkou, vďaka ktorej vytvoríte veľmi jednoducho akvarelové zdobenie. Uviedli na trh Molly Lac Art Water Ink. Jedná sa o pigmentovaný atrament, ktorý sa rozpíja do nevytvrdnutého gélu alebo gél laku a vytvára efekt vodových farieb. Použitie je jednoduché a efekt jedinečný.

Čítaj viac

KnitPro Symfonie ihlice na pletenie

Či už patríte k vášnivým milovníkom pletenia, alebo ste tomuto trendu podľahli len nedávno určite si často kladiete otázku aké ihlice na pletenie si vybrať. Trh ponúka skutočne bohatý výber. Aby sa stalo pletenie vášňou, výber ihlíc nenechávajte na náhodu. Doprajte vašim rukám pocit pohodlia a komfortu aj počas dlhých hodín pletenia. Ručne vyrábané ihlice KnitPro boli navrhnuté priamo odborníkmi zo sveta pletenia tak, aby uspokojili potreby nielen začiatočníkov, ale aj nadšencov tohto koníčka.

Čítaj viac

Koberec z Puffy vlny

Vlna ALIZE Puffy je mäkučká, vyzerá dizajnovo a čo je hlavné, práca s ňou je nesmierne jednoduchá. Môžeme si z nej vyrobiť takmer čokoľvek. Okrem populárnych diek pre bábätká, šálov či obliečok na vankúše, napríklad aj štýlový, ručne pletený koberec. No a práve naň si posvietime v tomto blogu.

Čítaj viac

Tuniské háčkovanie

Čaro tuniského háčkovania nazývaného tiež afgánske sa dá opísať ako kombinácia háčkovania, pletenia a tkania. Pôvod tuniského háčkovania je pomerne neznámy. Táto technika vás však očarí práve pre jedinečné vlastnosti, ktorými sa odlišuje od klasického pletenia a háčkovania.

Čítaj viac

Brúsne nadstavce a ich rozdelenie

Brúsne nadstavce - dôležitá súčasť každej brúsky, bez ktorej sa nezaobíde žiadna manikérka. Na trhu nájdete rozličné tvary a materiály. Ktoré by ste mali zvoliť, v čom sa vlastne líšia a aký je ich účel?

Čítaj viac

Molly gél laky na nechty

Ak hľadáte odolné a silne pigmentované hybridné laky v krásnych nezvyčajných farbách, kolekcia Molly Lac určite splní vaše očakávania.

Čítaj viac

Ako upliesť deku z Alize Puffy - postup

Nadýchaná, mäkká a nenáročná na prípravu. Puffy deka sa dostala v rebríčkoch tvorcov na popredné miesta. So správnym návodom si tento unikát dokážete upliesť bez použitia ihlíc aj háčika. Inšpirujte sa postupom, ktorý zvládnu aj začiatočníci.

Čítaj viac

KnitPro Ginger - ihlice a háčiky na pletenie

Svetová značka KnitPro, ktorá je už niekoľko rokov jednotkou na trhu v oblasti pletenia a háčkovania neustále prekvapuje novinkami. Tentokrát sa výrobcovia zamerali na milovníkov a nadšencov pletenia, pre ktorých bola navrhnutá kategória ihlíc a háčikov Ginger.

Vymeniteľné ihlice ako aj háčiky Ginger sú vyrobené z certifikovaného FSC dreva. Čo zaručuje, že drevo bolo vyťažené a spracované environmentálne, sociálne a ekonomicky zodpovedne. Tým sa zabráni odlesňovaniu lesov.

Tie si veľmi rýchlo získavajú popularitu a obľúbenosť u priaznivcov pletenia. Ihlice na pletenie sú navrhnuté a vyrobené v najvyššej kvalite s dokonalým prepracovaním. Perlou sú samozrejme luxusné sady vymeniteľných ihlíc a háčikov s lankom, na ktoré sa pozrieme podrobnejšie.

Čítaj viac

Pletenie z vlny ALIZE Puffy

ALIZE Puffy vlna je láska na prvé pletenie. Táto priadza si nevyžaduje háčik ani ihlice, postačia vám šikovné ruky a chuť tvoriť. Ako s ňou začať pracovať, ktorý typ je ideálny pre váš handmade projekt a prečo by ste jej mali dať šancu?

Čítaj viac

Vôňa Vianoc s aroma difuzérom

Aroma difuzér je inovatívny osviežovač a zvlhčovač vzduchu. Samotný dizajn pripomína zaujímavý bytový doplnok. Tomuto malému zázraku sa na Vianoce poteší každý. Vykúzlite vianočnú atmosféru s originálnym aroma difuzérom.

Čítaj viac

Zdravé a lesklé nechty šetrným spôsobom

Čo najbližšie k ľudskej prirodzenosti. Prinášame vám nový pohľad na krásu a zdravie nechtov. Žiadne výrazné farby, ani škodlivé látky. Vyskúšajte túto estetickú a ozdravnú procedúru aj vy.

Čítaj viac

Vianočné prekvapenie pre začínajúcu nechtárku

Máte doma začínajúcu nechtárku alebo ju proste baví nechtový dizajn? Ponúkame vám skvelý tip na originálny vianočný darček. Starostlivo vyskladané sady značky Lonel pomôžu začiatočníčke napredovať. S týmto vianočným prekvapením prenesiete jej záľubu v dekorovaní nechtov na profesionálnu úroveň.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024