Blog

Mindful kolekcia od KnitPro. Pletenie plné pokoja a harmónie

Prečítate za 4 minúty

Ručná tvorba sa pre mnohých z nás stala dokonalým únikom z reality. Prináša potrebný relax, čistí myseľ a jej výsledkom je produkt s pridanou hodnotou. Na tieto benefity nadväzuje práve nová kolekcia Mindful od značky Knitpro. Pletacie ihlice a príslušenstvo sú pripravené podporiť vašu kreatívnu cestu.

knitpro-mindful-fixne-60cm
ID23487
Od 6.10 €
19 variánt
knitpro-mindful-bags
ID23492
Od 29.99 €
2 varianty
knitpro-mindful-ponozkove-20cm
ID23491
Od 8.49 €
16 variánt

Ubíjajúca rutina, z ktorej vás má vytiahnuť práve pletenie. Indický výrobca chce svojimi novinkami vniesť do sveta kreatívcov ešte väčší pokoj, rovnováhu a explóziu pozitívnych pocitov. Započúvajte sa do pravidelného rytmu ihlíc a vykúzlite si nový handmade projekt.

Čo ponúka kolekcia Mindful

Rôzne druhy ihlíc, pomôcky na pletenie a tašky na vaše kreatívne príslušenstvo. Pri tvorení nových KnitPro produktov sa dbalo aj na udržateľnosť, preto sú všetky obaly vyrobené z biologicky rozložiteľných materiálov. Kruh pokoja uzatvára tyrkysová farba, ktorá je nosným prvkom celej kolekcie. Do tvorby prináša ľahkosť a jednoducho sa kombinuje s ďalšími farebnými odtieňmi.

Na každej z ihlíc sa striedajú motivačné slová, ktoré vás majú počas práce podporiť. Takže snívajte, predstavujte si a objavujte.

Prečo si vybrať Mindful kolekciu

  • Mindful kolekcia bola navrhnutá tak, aby sa tvorcovia mohli lepšie zamerať na meditatívne aspekty, ktoré so sebou pletenie prináša. Filozofiu nového pletacieho príslušenstva posilňujú inšpiratívne slová na ihliciach. Pletárkam majú pomôcť pri meditácii a navodení absolútneho pokoja počas kreatívnej činnosti.
  • Ihlice sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Ide o takzvaný zelený materiál. Ten sa dá úplne zrecyklovať a eliminuje svoju uhlíkovú stopu na minimum.
  • V ponuke nájdete 6 kompletných sád ihlíc s vymeniteľnými aj pevnými hrotmi. KnitPro technológia je opäť obohatená o kvalitné komponenty.
  • Ihlice, sady a príslušenstvo sa nachádzajú v ekologických obaloch. Produkty sú zabalené do ručne vyrábaných vrecúšok, puzdier či krabičiek z recyklovateľného papiera.

Sety ihlíc

Mindful Warmth Set

Krátke vymeniteľné ihlice vhodné na pletenie produktov do kruhu, ktoré majú menší priemer, ako napríklad čiapočky alebo rukávy. V sete nájdete 11 veľkostí, 3 otočné lanká a šikovné pletacie doplnky.

Mindful Explore Set

Na pletenie produktov do kruhu s menším priemerom môžete vyskúšať aj Mindful Explore set. V okrúhlom obale sa nachádza 8 pevných kruhových ihlíc s pripevnenými lankami a pomôcky na pletenie. Hor sa na pletené čiapky, palčiaky či ponožky.

Gratitude Set

Skvelá voľba pre tých, ktorí hľadajú komplexné vybavenie. Gratitude Set obsahuje dvanásť rôznych veľkostí ihlíc s dĺžkou 13 centimetrov. V súprave nájdete otočné lanká a širokú škálu doplnkov na pletenie.

knitpro-36320
ID23476
57.99 €

The Kindness Set

Je čosi ako malá sestra Mindful Warmth súpravy. Set ponúka 7 najpoužívanejších veľkostí krátkych vymeniteľných ihlíc a praktické pomôcky na pletenie. Všestranný pomocník pre každú pletárku.

Grateful Set

Dlhé dvojité ihlice vhodné na pletenie ponožiek alebo čiapok. Set ukrýva 7 rôznych veľkostí s dĺžkou 15 centimetrov a takisto pletacie pomôcky.

Believe Set

Súprava Believe obsahuje 7 najobľúbenejších veľkostí vymeniteľných ihlíc pre vaše pletacie vzory. V balení nájdete okrem nich 3 kruhové lanká a ďalšie potrebné pomôcky na pletenie.

ID23496
Od 3.20 €
7 variánt
knitpro-36331
ID23477
53.99 €

Ďalšie príslušenstvo na pletenie

Nielen ihlice, ale aj špeciálni pomocníci. V Mindful kolekcii sa objavujú aj kreatívne tašky a puzdrá na uschovanie pletacích pokladov. Svoju zbierku môžete obohatiť aj o doplnkové otočné lanká, označovače vzorov alebo merače veľkosti ihlíc.

knitpro-mindful-bags
ID23492
Od 29.99 €
2 varianty
knitpro-36633
ID23501
8.49 €
knitpro-36662
ID23494
KnitPro Mindful Project Bag
Máme posledné 4 kusy
12.99 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024