Blog

Najkvalitnejším slovenským e-shopom roka 2021 je NOEZON

Prečítate za 3 minúty

NOEZON zažiaril medzi hviezdami e-shopového neba. Zo slávnostného galavečera, ktorý zrežírovala Heureka, sme si odniesli titul absolútneho víťaza - najkvalitnejší e-shop roku 2021.

Najlepšie české a slovenské e-shopy na jednom mieste. Spoločnosť Heureka Group už po trinástykrát spojila výberových e-commerce hráčov v súťaži ShopRoku. O najkvalitnejších, najzaujímavejších a najpopulárnejších internetových obchodoch opäť rozhodli zákazníci a odborná porota. Cenu popularity na slovenskom poli obhájil Lidl, Cenu Heureky si vyslúžil Abrakastore a absolútnym víťazom Ceny kvality sa stal NOEZON.

Cena kvality sa udeľuje na základe zákazníckeho hodnotenia. Do úvahy sú brané skúsenosti s nákupom v e-shopoch za predošlý rok. Usporiadatelia súťaže sa pozerajú aj na dotazník spokojnosti, všímajú si počet hodnotení e-shopu a celkový počet produktov. Smerodajné je takisto percento odporúčajúcich zákazníkov.

Zostrih z odovzdávania cien si môžete pozrieť na tomto odkaze.

Obhájili sme víťazné pozície

Minulý rok sme ešte pod starým brandom Top-Nechty získali Víťaza kvality v kategórii Hobby a taktiež v kategórii Ručné práce a tvorenie. V roku 2022 sme tieto pozície obhájili a na rad prišlo aj veľké prekvapenie.

E-shop, ktorý sídli v malom mestečku na severovýchode Slovenska, sa zrazu ocitol v obkolesení veľkých hráčov, ako sú Lidl, Notino či Answear. Na slávnostnom odovzdávaní cien v pražskom Planetáriu sa osobne zúčastnil náš founder Jozef Kozák. Domov nám priniesol víťaznú sošku a odhodlanie pracovať na celej vízii ešte intenzívnejšie.

Čo to pre nás znamená?

Hnací motor do ďalších dní, obrovská dávka pokory a túžba skvalitňovať nielen naše produkty, ale aj služby. Náš zákazník, náš pán. Pre mnohých klišé, pre nás alfa a omega našej práce a osobitného prístupu ku každej požiadavke, ktorá prúdi od dievčat z customer care. V roku 2020 sme si prešli rebrandingom, z ikonických Top-Nechtov sa stal NOEZON. Koncept s jasnou víziou - nebyť len predajným kanálom, ale podporovať kreativitu naprieč všetkými vekovými kategóriami a generáciami.

Veľmi nás teší, že ľudia ocenili náš prístup práve v súťaži ShopRoku. Tento výsledok je pre nás zadosťučinením a zároveň aj výstražným prstom, aby sme neostali snívať len o skvelých pocitoch z galavečera. Potlesk už doznel a my sa púšťame do ďalších výziev. Ako pre vás urobiť z nákupu ešte väčší zážitok.

Kompletný zoznam ocenených a prehľad jednotlivých kategórií nájdete tu.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024