Blog

Náš blog

Ako sa robia gélové nechty pomocou šablóny

Ak ste sa rozhodli pre gélové nechty, ale neviete ako postupovať a aké produkty kedy a ako použiť, tak sa to dočítate v tomto blogu. Gélová modeláž je vhodná ako na zdravé a pevné nechty, tak aj na slabé a nekvalitné. UV gélom nechty predĺžime ale aj spevníme. Predĺžiť ich môžeme buď za pomoci umelého tipu, alebo šablónou. Pri šablóne je však potrebná určitá zručnosť a prax.

Čítaj viac

Ako sa správne starať o štetec

Jedna z najdôležitejších súčastí nechtového dizajnu. Štetce na nechty dokážu vykúzliť vysnenú manikúru a zaslúžia si dávku pozornosti aj po ukončení práce. Ak chcete, aby vám slúžili čo najdlhšie, treba sa o nich patrične postarať.

Čítaj viac

Ako naniesť gél lak na nechty

Ak vás nebaví stále lakovanie nechtov, ktoré vydrží sotva 3 dni, tak gél lak je správna voľba. Aplikuje sa na pevné nechty a výborne nahrádza klasický lak. Nie je vhodný na nechty po gélovej alebo akrylovej modeláži. Trvácne lakovanie pri správnom postupe a prevedení vydrží viac ako 14 dní. Lakovanie a nanesenie je jednoduché a časovo nenáročné. Na vytvrdnutie gél laku budeme však potrebovať UV alebo DUAL lampu.

Čítaj viac

Ako aplikovať mirror prášok

Mirror prášok dodá vašej manikúre jedinečný dizajn. Na nechtoch vytvára typický zrkadlový alebo chrómový efekt. Vyskúšajte tento trend aj vy!

Čítaj viac

Aké gély potrebujeme na gélové nechty

V súčastnosti je trh zaplavený neskutočným množstvom rôznych UV gélov, LED gélov na modelovanie od čírych, mliečnych, kamuflážnych až po farebné s rôznou pigmentáciou a konzistenciou. Kto sa má v tom vyznať? Si len začiatočník, ktorý si chce doma urobiť nechty? Tu si na správnom mieste! Poradíme ti, aké gély potrebuješ na vymodelovanie gélových nechtov.

Čítaj viac

Ako sa robia gélové nechty? Videonávod

Jednoduchým postupom vám vysvetlíme a videom ukážeme ako sa robia gélové nechty. Plus vám povieme aké prípravky budete potrebovať. Potrebovať budete hlavne UV lampu, bez ktorej sa nezaobídete. Do nej sa vkladajú prsty, aby UV gél vytvrdol.

Čítaj viac

Ako si vybrať sadu na nechty?

Gélové, akrylové alebo radšej prirodzené? Úprava nechtov môže byť rôzna, stále však platí, že nás reprezentujú a odkrývajú našu osobnosť. Dizajn ako od profesionála zvládneš vyčarovať aj v pohodlí domova, stačí si vybrať tú správnu sadu. A my ti poradíme, ako na to.

Čítaj viac

Ako si vybrať lampu na nechty?

V ponuke sú rôzne druhy lámp. UV, LED, DUAL, CCFL. Líšia sa žiarovkami ale aj rýchlosťou tvrdnutia materiálov, a aj druhmi gélov, ktoré sú do daných lámp vhodné. A ako si vybrať tú správnu? Verím, že práve túto otázku vám pomôžeme zodpovedať v ďalších riadkoch.

Čítaj viac

Ako si vybrať brúsku na nechty?

Pri výbere brúsky je potrebné uvedomiť si, že si sa rozhodla zadovážiť si pomocníka, ktorý má prácu urýchliť a zjednodušiť. Pri brúskach všeobecne platí, že cena zodpovedá kvalite a výkonu prístroja. Preto vyššiu investíciu určite neoľutuješ.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024