Blog

Náš blog

Predstavenie značky LONEL

Manikúra, ktorá je dostupná pre každého. Značka LONEL vo svojom portfóliu spája produkty pre začiatočníkov i profesionálne nechtárky. Či sa rozhodnete pre modeláž, alebo prirodzenú úpravu, s nami to zvládnete aj v domácom prostredí.

Čítaj viac

Vlastné riešenie na PHP Frameworku Symfony

20% frontu, 80 % backu a vlastná nezávislá cesta. Viac ako 20 000 produktov skladom ani zďaleka nie je najväčšou výzvou, s ktorou sa v NOEZONE denne pasujeme. Na čele technologického startupu so sídlom v Bardejove stojí bývalý programátor, ktorý všetko úsilie investuje do vývoja softvérového riešenia prinášajúceho slobodu a neobmedzené možnosti.

Čítaj viac

Tvorba vlastných produktov v NOEZON

Od dôkladnej analýzy, cez výber dodávateľov, až po samotné uvedenie na trh. Tvorba produktu je beh na dlhú trať. Pri správnych postupoch však prináša víťazný cieľ, o ktorý sa s vami chceme podeliť. Aká je cesta produktu od výrobcu až do nášho skladu, aké podmienky musí dodávateľ splniť, aby s nami mohol spolupracovať a prečo je u nás hlas zákazníkov na prvom mieste?

Čítaj viac

Online marketing v NOEZON

Spoločnosť NOEZON vznikla v roku 2009 ako e-shop, ktorý sa venoval len nechtovému dizajnu. Bývalé Top-Nechty prešli v roku 2020 zásadnou premenou. Rebranding so sebou nepriniesol len zmenu názvu. Neodmysliteľnou súčasťou firemnej identity sa stalo heslo “Tvorím, teda som” a nechtový sortiment sa rozrástol o širokú výberovku galantérskeho tovaru určeného na kreatívnu činnosť.

Čítaj viac

Jarné nechty 2022. Osviežte si manikúru novými gélovými sadami

Ďalšie ročné obdobie so sebou automaticky prináša chuť na zmenu. Tú už túžobne očakávame aj v nechtovom dizajne. Po tlmených zimných farbách preberá žezlo živá jarná manikúra a gélové sady už netrpezlivo čakajú na svoje prvé použitie.

Čítaj viac

Veľkonočné dekorácie. Toto sú trendy jari 2022

Svieže a plné života. Najväčšie sviatky jari sú už za dverami a prinášajú so sebou priestor na jedinečnú výzdobu našich príbytkov. Vytvorte si tento rok veľkonočné dekorácie, ktoré prežijú viac než jednu sezónu. Veľká noc 2022 bude pestrá, pastelová a v neposlednom rade ekologická.

Čítaj viac

Aké boli roky 2020/2021 v NOEZON

Priznám sa, že som ako zakladateľ firmy nikdy netúžil písať ohliadnutie za žiadnym z podnikateľských rokov. Roky 2020 a 2021 ma však prinútili obzrieť sa späť. Review či podnikateľský denníček - nech už tento článok nazveme akokoľvek, bude to pekným spätným zrkadlom našej práce v NOEZON.

Čítaj viac

Aj syntetická priadza má svoje výhody

O supervlastnostiach prírodných vlákien sa toho popísalo veľa, no čo taká syntetická priadza? Aj tá môže byť skvelým partnerom pre váš ďalší tvorivý projekt. Nechajte sa inšpirovať naším výberom. Na dnešnom zozname nájdete akryl, polyester či nylon.

Čítaj viac

Čo znamenajú čísla na pilníkoch?

Pilník na nechty je základnou súčasťou ako predlžovania, tak lakovania gél lakom. Samozrejme nesmie chýbať žiadnej žene či slečne, pretože aj prirodzené zdravé nechty je potrebné pilníčkom dotvarovať.

Čítaj viac

ALIZE Puffy vlna: Ako pliesť bez ihlíc

ALIZE Puffy vlna s predpripravenými očkami je akýmsi jednorožcom medzi priadzami. Preferujete rýchly výsledok a netradičný vizuál? Vyskúšajte pletenie s týmto druhom priadze.

Čítaj viac

Výpočet spotreby vlny - ako na to

Koľko vlny potrebujem na výrobu nového pleteného projektu? Touto otázkou začína cesta každej handmade vecičky. Existuje viacero usmernení, ktoré vám pomôžu pri odhadovaní spotreby materiálu. Ako si nakúpiť dostatočné množstvo priadze? Prezradíme v dnešnom článku.

Čítaj viac

Pletené ponožky na dvoch ihliciach

Na studené nôžky teplé ponožky a najlepšie vlastnoručne uštrikované s láskou. Pletené ponožky už nemusia byť strašiakom ani pre menej zručné pletárky. Aj pletenie prináša stále nové a nové trendy. V tomto prípade stále pôjde o klasické pletené ponožky, fígeľ je však v technike pletenia. Tentokrát vynecháme komplikované pletenie do kruhu s piatimi alebo dokonca šiestimi ihlicami. Zjednodušené pletenie ponožiek na dvoch ihliciach zvládnu aj začiatočníci.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024