Blog

Náš blog

Profesionálna kompletná sada na gélové nechty

Ak plánujete nechty robiť profesionálne, čo znamená hlavne často, tak táto sada bude pre vás výhodná. Obsahuje väčšie balenie gélov, čo je pri každodennom používaní veľmi dôležité.

Čítaj viac

Stredná gélová sada na tipy a šablóny

Základné modelovacie gély, ako aj farebné gély, prípravky a rôzne ozdoby nájdete v tejto sade. Pomocou nej môžete nechty predĺžiť klasicky, ale aj šetrne.

Čítaj viac

Malá sada na gélové nechty s farebnými gélmi

Potrebné produkty na modelovanie nechtov a ich zdobenie, či už farebnými gélmi alebo ozdobami, nájdete v tejto malej sade, ktorá je vo viacerých kombináciách.

Čítaj viac

Domáca sada na gélové nechty na tipy a šablóny

Gélové nechty si viete vytvoriť aj v pohodlí svojho domova. Aby ste mali všetko potrebné, zakúpte si túto sadu, ktorá je v rôznych variantoch.

Čítaj viac

Základná gélová sada so šablónami

Na vytvorenie krásnych gélových nechtov, nie je vždy potrebné veľa produktov. O tom svedčí aj táto sada,v ktorej nájdete všetko, čo potrebujete.

Čítaj viac

Francúzska manikúra poly gélom

Predtým ako začneme vytvárať francúzsku manikúru poly gélom, je dobré mať s ním už nejaké skúsenosti, aby sme vedeli, ako sa s ním pracuje a ako sa pri modelovaní poly gél správa. V tomto blogu sa dozviete, ako vytvoriť francúzsku manikúru poly gélom a zároveň predĺžiť necht na papierovej šablóne.

Čítaj viac

Ako vybrať správny druh vosku

Depilácia nemusí byť žiadna veda, pokiaľ sa vyznáte v produktoch, ktoré trh ponúka. Aký spôsob odstraňovania chĺpkov zvoliť, aby čo najviac vyhovoval pokožke a vašim časovým možnostiam? Odpovede nájdete v nasledujúcich riadkoch.

Čítaj viac

Ako depilovať pomocou depilačných voskov

Chĺpky sú prirodzenou súčasťou nášho života. Ich odstraňovanie je však výzvou pre viacerých z nás. A to najmä počas letných mesiacov, kedy je túžba po dokonalo hladkej pokožke ešte intenzívnejšia. Ako si zabezpečiť takýto výsledok na dlhšie časové obdobie? Vymeňte žiletky za depilačný vosk.

Čítaj viac

Ako vymodelovať akrylové nechty na šablóne

Akrylová modeláž je menej obľúbená ako gélová, čo je škoda. Ľudia majú predsudky, že tieto nechty sú neprirodzené a pôsobia mohutne. Ak sú vykonané správne, či už doma alebo u profesionála, tak sú tieto nechty krásne prirodzené, pevné a odolné viac než gélové. Častokrát vydržia dlhšie, aj keď sú cenovo lacnejšie. Predĺžiť si môžeme prírodné nechty, ktoré sú pevné, ale aj slabé a často sa lámajúce. Akrylová modeláž pohlcuje maz, ktorý váš necht produkuje, preto je ich životnosť dlhšia. Prírodný necht pod akrylovou modelážou dýcha. Ideálnym riešením pre osoby, ktorým gélová modeláž nedrží.

Čítaj viac

Ako vytvoriť zdobenie na nechty lapač snov

Vytvoriť zdobenie alebo skôr kresbu, ktorá pripomína lapač snov, môže byť na prvý pohľad zložité a komplikované, ale opak je pravdou. Potrebovať budeme farebné gél laky alebo UV gély, chrómový base top a prášok auroru.

Čítaj viac

Ako sa robí zdobenie na nechty babyboomer akrylom a gélom

V tomto našom blogu nájdete postup a videonávod, ako vytvoriť zdobenie babyboomer pomocou gélu a akrylu.

Čítaj viac

Ako použiť kovovú šablónu pri modelovaní nechtov

Ak máte aj vy problém, vytvoriť krásnu smile líniu pri modelovaní akrylom, použite kovovú šablónou. Pomocou nej vytvoríte francúzsku manikúru ľavou zadnou za rekordne krátky čas.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024