Blog

Ako robiť nechty

Krásne lesklé nechty s japonskou manikúrou

Pevné a lesklé nechty bez použitia laku? S japonskou manikúrou premeníme toto želanie na skutočnosť. Necháme zažiariť prirodzenosť a vrátime vás k základom starostlivosti o nechtovú platničku.

Čítaj viac

Domáca pedikúra ako od profesionála

Starostlivosť o nohy by mala byť samozrejmosťou nielen v mesiacoch, kedy ich viac ukazujeme svetu. Domáca pedikúra sa postará o dokonalý vzhľad chodidiel počas celého roka. Spravte z nej rutinu a získajte výsledok ako zo salónu.

Čítaj viac

Ako na francúzsku manikúru doma

Istota, ktorá nikdy nesklame. Francúzska manikúra je kompromisom pre nerozhodných a univerzálnym dizajnom v akejkoľvek sezóne. Zachráni firemný večierok, svadbu, aj bežnú úpravu nechtov.

Čítaj viac

Ako sa používa polygél na nechty?

Polygél predstavuje inováciu v nechtovom dizajne. Spája tie najlepšie vlastnosti akrylu a gélu, vďaka čomu je ideálnym produktom aj pre začínajúce nechtárky. Spoznajte výhody polygélovej modeláže a vytvorte si trvácnu manikúru.

Čítaj viac

Ako odstrániť gél lak z nechtov

Nechty nalakované gél lakom sú veľmi žiadaným a častým spôsobom úpravy. Aplikácia ako aj odstránenie gél laku sú pomerne jednoduché, so správnym postupom to zvládnete aj doma. Patríte k ženám, ktoré majú gél lak nechty, ale neviete, ako ich odstrániť? Ukážeme vám, ako na to - rýchlo a šetrne.

Čítaj viac

Ako aplikovať japonskú manikúru na nechty

Trápia vás slabé a lámavé nechty alebo len potrebujete prestávku od gélu či akrylu? Japonská manikúra predstavuje prelomový krok v prirodzenej starostlivosti o nechtovú platničku. Vyskúšajte jej benefity aj vy. Povieme si, ako na to!

Čítaj viac

Gél lak nechty, ktoré zvládnete vytvoriť aj doma

Jednoduchá a trvácna úprava nechtov ako od profesionála? Naučte sa pracovať s gél lakom. Túto manikúru si vytvoríte jednoducho v pohodlí domova.

Čítaj viac

Gélové nechty - všetko, čo o nich potrebujete vedieť

Krásne gélové nechty ako zo salónu si dokážete vytvoriť aj doma. Patríte k začiatočníkom? To vôbec nevadí. V tomto článku sa s gélovými nechtami zoznámite do bodky.

Čítaj viac

Prirodzená manikúra na počkanie

Dokonalá modelácia, trendy vzory a rozličné ozdoby. Nechtárske remeslo vie s našimi rukami urobiť divy. Ak patríte k tým, ktorí navštevujú salóny na pravidelnej báze a chcete dopriať vašim nechtom odpočinok po lakovaní, géloch či akryloch, objavte čaro prirodzenej manikúry.

Čítaj viac

Ako použiť fiberglass vlákno

Tak ako všetko okolo nás sa vyvíja a posúva vpred, tak aj nechtový dizajn, trendy a spôsoby predlžovania nechtov. V snahe o vytvorenie čo najodolnejších nechtov s dlhou trvácnosťou sa na trh dostalo fiberglass vlákno, ktoré vyzerá ako štetinky.

Čítaj viac

Poly gél - modelácia a doplnenie nechtov

Aj vy ste si vymodelovali krásne nechty pomocou poly gélu, ale po určitom čase nechty odrástli a vy neviete ako ich doplniť? Prinášame vám video návod, v ktorom je znázornený krok za krokom, ako na to.

Čítaj viac

Francúzska manikúra poly gélom

Predtým ako začneme vytvárať francúzsku manikúru poly gélom, je dobré mať s ním už nejaké skúsenosti, aby sme vedeli, ako sa s ním pracuje a ako sa pri modelovaní poly gél správa. V tomto blogu sa dozviete, ako vytvoriť francúzsku manikúru poly gélom a zároveň predĺžiť necht na papierovej šablóne.

Čítaj viac
  • 1 1 / 2
  • 2
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024