Blog

Noezon v Teleráne

Veľkonočné dekorácie pre váš domov

S príchodom jari začína kvitnúť aj nová inšpirácia. Rozžiarte svoj domov a pripravte si spolu s nami veľkonočné dekorácie za pár minút. V Teleráne sme to zvládli bez ihlíc a háčika.

Čítaj viac

Rozvíjame jemnú motoriku vyšívaním

Vyšívanie pre predškolákov je síce poriadna výzva, no zato obohacujúca a upokojujúca zároveň. Táto handmade technika otvára ďalší stupeň poznania a tvorivosti. Motivujte deti hravou formou a vyšite si spolu s nimi drevené šablóny vo veselých dizajnoch.

Čítaj viac

Detské papučky háčikom

Háčkované papučky pre neposedných drobcov? Noezon vie, ako na to! Začiatok februára v Teleráne bol plný roztomilých dizajnov a certifikovaných materiálov.

Čítaj viac

Vyšívame s transfer fóliou

Originálna výšivka, ktorá ozdobí vaše tričko, čelenku či čiapku. Ako si oživiť šatník, aj keď ste handmade začiatočník? Ďalšiu Teleráno výzvu sme zvládli pomocou transfer fólie. Odštartujte tvorivosť spolu s nami!

Čítaj viac

Handmade kabelka na ples

Plesová sezóna otvára priestor pre všetky kreatívne duše. Ak chcete zažiariť a vytvoriť si jedinečný doplnok, vyskúšajte tvorenie s kanavou. Táto nenápadná plastová šablóna v spojení s vyšívaním dokáže divy. Vyskúšali sme aj v Teleráne!

Čítaj viac

Prirodzená manikúra plná lesku a výživných látok

Dokonale upravené nechty sú vizitkou, ktorá nás reprezentuje na dennej báze. Ako sa postarať o ich prirodzenú krásu a výživu? Odpoveď prinieslo decembrové vysielanie Telerána.

Čítaj viac

Tvoríme na Vianoce s celou rodinou

Začiatok decembra hlási nádielku vianočnej nálady aj tvorivej inšpirácie. Do štúdia Telerána sme priniesli handmade dekorácie, ktoré odštartujú kreativitu celej rodiny.

Čítaj viac

Handmade vianočné ozdoby

Vianoce v tvorivej komunite začínajú oveľa skôr než tie v kalendári. Vyrobiť väčšie množstvo handmade ozdôb trvá nejaký čas. Ak ich chceme mať dostatok pre seba, prípadne ešte nejaké podarovať blízkym, teraz je ideálne obdobie na prípravu.

Čítaj viac

Vyšívame line art obrazy

Minimalizmus, ktorý si zamilujete na prvý pohľad. Line art nakopne vašu kreativitu tým správnym smerom. Pomocou tejto techniky si vytvoríte originálny doplnok do interiéru a zrelaxujete na maximum.

Čítaj viac

Tvoríme gél lak so sušenými kvetmi

Manikúra ponorená do farieb jesene s originálnym zdobením. Vybrali ste si ten správny odtieň gél laku? Doplňte ho sušenými kvetmi a vytvorte si jedinečný dizajn.

Čítaj viac

Tvoríme Puffy tekvicu

Ukradne si len kúsok vášho času a nepotrebujete k tomu žiadne špeciálne zručnosti. Stačí Puffy vlna a šikovné ruky. Noezon október v Teleráne odštartoval ako inak - originálne a farebne!

Čítaj viac

Jesenné macrame listy

Handmade dekorácia, ktorá spestrí vašu jesennú výzdobu. Macrame listy si môžete vytvoriť jednoducho z pohodlia domova. Noezon opäť prebudí vašu tvorivosť prostredníctvom televíznej obrazovky.

Čítaj viac
  • 1 1 / 2
  • 2
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024