Blog

Náš blog

Ako na zdobenie nechtov so zdobiacou šablónou

Ako minulý, tak aj tento rok, sú v móde rôzne vzory, ornamenty, kruhy a pásiky. Nosia sa na šatách, doplnkoch, kabelkách ba dokonca aj na nechtoch. Takto moderné a trendy nechty si vyrobíme pomocou zdobiacej šablóny.

Čítaj viac

Ako sa robia nechty s termo gél lakom

Krásne a hlavne zaujímavé nechty sa dajú vytvoriť aj gél lakom, ktorý pri zmene teploty zmení svoju farbu. Postup ako ho aplikovať na necht, nájdete v tomto video návode.

Čítaj viac

Ako vytvoriť zdobenie na nechty pečiatkou

Krásne ozdobené nechty túži mať každá z nás. Dosiahnuť to môžeme tak, že si ich dáme vyzdobiť do salónu, čo niekedy stojí nie malé peniaze. My vám ukážeme spôsob, ako neminúť veľa peňazí a zvládnuť to aj z vášho gauča doma :)

Čítaj viac

Ako naniesť kašmír na necht

V tomto blogu nájdete postup a video návad, ako si aplikovať kašmír na nechty.

Čítaj viac

Ako urobiť nechty s one step gél lakom

Počuli ste o jednokrokovom gél laku, ktorým vytvoríte trvácne lakovanie, ale postup a spôsob ako ho aplikovať, je vám neznámy? Tak tento problém vyriešime krátkym popisom aj videopostupom.

Čítaj viac

Zdobenie - mramorový efekt na nechty

Mramorové nechty, alebo skôr zdobenie, ktoré pripomína mramor, nie je žiadna novinka. No aj napriek tomu, je celý internet a youtube zaplavený videami a postupmi ako na to. Je to zdobenie, ktoré bude stále v kurze a in. Mramorové nechty pôsobia jemne a luxusne. Môžeme mať ozdobený jeden necht, alebo rovno aj všetky. Spôsobov je veľa a ťažko určiť, ktorý je ten najlepší. My vám ukážeme mramorové zdobenie pomocou gélov.

Čítaj viac

Ako vytvoriť zdobenie unicorn

Aj vám sa páči zdobenie, ktoré pripomína roh jednorožca, ale neviete ako na to? Tak ste tu správne! V pár rýchlych krokoch a pomocou videa vám ukážeme ako na to.

Čítaj viac

Ako odstrániť gélové nechty

Ak sa rozhodnete odstrániť gélové nechty z akéhokoľvek dôvodu, treba byť pri ich odstránení opatrný, aby ste neurobili viac škody ako úžitku. Je dobré sa obrátiť na nechtový salón a tento zákrok zveriť odborníkom, ktorí odstránia gélové nechty bezpečne a profesionálne. Ak to však chcete urobiť sama doma, tak vám ponúkame krátky postup.

Čítaj viac

Ako si správne vybrať liquid

Pri akrylových nechtoch vieme, že pri ich modelácii potrebujeme dve zložky, ktoré je potrebné spojiť, aby sme vytvorili akrylovú hmotu. Potrebujeme akrylový prášok a liquid. Ten môžeme nájsť aj pod názvom ako akryl liquid alebo tvrdilo. Vďaka liquidu, akrylová hmota vytvrdne na vzduchu a nechty nie je potrebné vkladať do lampy. Na trhu sa nachádza viac druhov liquidu. Ich odlišné vlastnosti oceníme až pri práci a modelovaní nechtov.

Čítaj viac

Ako a kedy použiť bio gél na nechty

Po bio géle siahneme vtedy, ak sú nechty slabé, ohýbajú sa, často sa lámu a štiepia. Rovnako je vhodný aj na pevné a zdravé nechty. Bio gél je šetrný a priaznivo prospieva na nechtovú platničku. Má rovnakú konzistenciu ako UV gél, ale líši sa od neho tým, že po vytvrdnutí nie je taký pevný ako UV gél, preto nie je vhodný na predlžovanie nechtov. Bio gél je možné z nechtov odstrániť nie len pilníkom, ale aj za pomoci kozmetického acetónu. Postup je rovnaký ako pri odstraňovaní gél lakom.

Čítaj viac

Čo je na moje nechty vhodné

Dlhšiu dobu rozmýšľate o tom, že túžite po zmene na svojich nechtoch? Sebavedomo kráčať a nebáť sa, že pri pohľade na vaše nechty sa ľudia čudne zatvária? Hrdo ukázať ruku, pretože vaše nechty sú dokonale upravené, ba dokonca ladia s outfitom, je snom každej z nás. V súčasnej dobe je veľa možností, ako to docieliť. Preto vám v krátkosti povieme čo, a na aké nechty si môžete aplikovať.

Čítaj viac

Ako aplikovať aurora prášok na necht

Leštiaci, extra jemný prášok vytvára na nechtoch krásny dúhový efekt. Použitím prášku sa nezmení farba nechtu, len jeho odlesk. Pri čiernom podklade docielime aurora efekt - efekt polárnej žiary. Ale môžeme ho vyleštiť na akýkoľvek farebný podklad, kde efekt bude vždy iný.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024