Blog

Zdobenie - mramorový efekt na nechty

Prečítate za minútu

Mramorové nechty, alebo skôr zdobenie, ktoré pripomína mramor, nie je žiadna novinka. No aj napriek tomu, je celý internet a youtube zaplavený videami a postupmi ako na to. Je to zdobenie, ktoré bude stále v kurze a in. Mramorové nechty pôsobia jemne a luxusne. Môžeme mať ozdobený jeden necht, alebo rovno aj všetky. Spôsobov je veľa a ťažko určiť, ktorý je ten najlepší. My vám ukážeme mramorové zdobenie pomocou gélov.

Vymodelujeme si nechty akrylom alebo gélom. Tie, ak majú správny tvar a sú zbavené nerovností prelakujeme farebnými gélmi. Na nechty, ktoré chceme ozdobiť nanesieme vrchný lesk. Pokračujeme čiernym UV gélom alebo gél lakom. Tenkým štetcom ho nanesieme na necht a urobíme čiary. Ak máme vzor mramoru vytvorený, vložíme nechty do lampy a necháme polymerizovať. Pre zafixovanie opäť nanesieme vrchný lesk. Nechty môžeme ešte vyšperkovať zlatým, strieborným alebo glitrovým gélom, aplikáciou pásky a podobne.

Neutrálne mramorové zdobenie, ktoré je vhodné v lete aj v zime, na slávnosť či bežné nosenie, ktoré dokážete vytvoriť aj v pohodlí domova.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024