Blog

Novinky v NOEZON

Svetový deň pletenia spojil celé Slovensko

Oslava ručnej tvorby, ktorá prepojila ženy z celého Slovenska. Svetový deň pletenia na verejnosti má v Noezon kalendári aktivít čestné miesto. Vlani sme tvorivosť oslávili na domácej pôde, tento rok sme sa rozhodli myšlienku posunúť do ďalších miest. Pletené dobro zahreje tých najmenších.

Čítaj viac

Najkvalitnejším slovenským e-shopom roka 2021 je NOEZON

NOEZON zažiaril medzi hviezdami e-shopového neba. Zo slávnostného galavečera, ktorý zrežírovala Heureka, sme si odniesli titul absolútneho víťaza - najkvalitnejší e-shop roku 2021.

Čítaj viac

Svetový deň pletenia s NOEZON dopadol na výbornú

11. júna 2022 sa to v Bardejove hemžilo tvorivosťou. Vysoká koncentrácia vlny, ručnej práce, pohodovej atmosféry a radosti z hodnotne stráveného popoludnia sa pretavila do výrobkov, ktoré poputovali novorodencom v prešovskej a bardejovskej nemocnici.

Čítaj viac

Vlastné riešenie na PHP Frameworku Symfony

20% frontu, 80 % backu a vlastná nezávislá cesta. Viac ako 20 000 produktov skladom ani zďaleka nie je najväčšou výzvou, s ktorou sa v NOEZONE denne pasujeme. Na čele technologického startupu so sídlom v Bardejove stojí bývalý programátor, ktorý všetko úsilie investuje do vývoja softvérového riešenia prinášajúceho slobodu a neobmedzené možnosti.

Čítaj viac

Tvorba vlastných produktov v NOEZON

Od dôkladnej analýzy, cez výber dodávateľov, až po samotné uvedenie na trh. Tvorba produktu je beh na dlhú trať. Pri správnych postupoch však prináša víťazný cieľ, o ktorý sa s vami chceme podeliť. Aká je cesta produktu od výrobcu až do nášho skladu, aké podmienky musí dodávateľ splniť, aby s nami mohol spolupracovať a prečo je u nás hlas zákazníkov na prvom mieste?

Čítaj viac

Online marketing v NOEZON

Spoločnosť NOEZON vznikla v roku 2009 ako e-shop, ktorý sa venoval len nechtovému dizajnu. Bývalé Top-Nechty prešli v roku 2020 zásadnou premenou. Rebranding so sebou nepriniesol len zmenu názvu. Neodmysliteľnou súčasťou firemnej identity sa stalo heslo “Tvorím, teda som” a nechtový sortiment sa rozrástol o širokú výberovku galantérskeho tovaru určeného na kreatívnu činnosť.

Čítaj viac

Aké boli roky 2020/2021 v NOEZON

Priznám sa, že som ako zakladateľ firmy nikdy netúžil písať ohliadnutie za žiadnym z podnikateľských rokov. Roky 2020 a 2021 ma však prinútili obzrieť sa späť. Review či podnikateľský denníček - nech už tento článok nazveme akokoľvek, bude to pekným spätným zrkadlom našej práce v NOEZON.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024