Blog

Prirodzená manikúra na počkanie

Prečítate za 4 minúty

Dokonalá modelácia, trendy vzory a rozličné ozdoby. Nechtárske remeslo vie s našimi rukami urobiť divy. Ak patríte k tým, ktorí navštevujú salóny na pravidelnej báze a chcete dopriať vašim nechtom odpočinok po lakovaní, géloch či akryloch, objavte čaro prirodzenej manikúry.

Pevné a zdravo vyzerajúce nechty sú niekedy tým najkrajším dizajnom, aký si môžete želať. Po naturálnej úprave nemusíte túžiť iba v prípade, že ste sa práve rozlúčili s umelými nechtami. Prirodzená manikúra je skvelý spôsob, ako si dopriať chvíľu pre seba v domácom prostredí.

Ako na prirodzenú manikúru

Viacero prípravkov určených na starostlivosť o nechty obsahuje zložky, ktoré ich vysušujú. Doprajte im ošetrenie plné prospešných látok. Osvojte si nasledujúce kroky a vyskúšajte jednu z našich nechtových sád. Obsahujú všetko potrebné na to, aby ste si vykúzlili vytúženú a zdravo vyzerajúcu manikúru.

  • V prvom kroku si nechty skráťte pomocou nožníc na požadovanú dĺžku. Potom prichádza na rad pilník, ktorým si upravíte tvar nechtov, ktorý vám bude vyhovovovať. Na prirodzené nechty odporúčame jemnejší papierový pilník s vysokou zrnitosťou alebo šetrný sklenený pilník. Pokiaľ si neviete poradiť s výberom správneho pilníka, nazrite do nášho sprievodcu.
  • Na 10 minút si namočte ruky do teplej vody, do ktorej pridáte niekoľko kvapiek oleja (môže to byť kokosový alebo mandľový). Ruky takto zhydratujete, zjemníte a vyživíte. Na zvhlčenú nechtovú kožičku naneste zmäkčovač nechtovej kožičky a jemne ju zatlačte pomarančovým drievkom alebo kovovým zatlačovačom.
  • Ruky si osušte a povrch nechtov upravte viacstrannou leštičkou. Postupujte krok po kroku podľa vyznačených bodov na produkte. V prípade viacstrannej leštičky na nechty nájdete každú stranu farebne rozlíšenú a odstupňovanú číselnou “postupkou”. Dosiahnete tak požadovaný lesk bez použitia akéhokoľvek produktu.
  • V poslednom kroku aplikujte na nechtovú kožičku výživný olejček a vmasírujte ho krúživými pohybmi. Pri pravidelnom používaní olejček zabraňuje vzniku záderov.

Sady na prirodzenú manikúru

ID23811
35.96 €
36.99 €
ID23810
15.16 €
16.99 €
ID23809
9.54 €
11.99 €

Základná sada na manikúru

V úvode vám chceme predstaviť základný balíček, ktorý skvelo poslúži aj ako doplnková sada v prípade, že už nejaké produkty na prirodzenú manikúru máte doma. Štartovací 6-dielny set obsahuje nožnice na skrátenie nechtov, pilník na úpravu nechtov, zatlačovač nechtovej kožičky, zmäkčovač nechtovej kožičky, leštičku a výživný olejček.

Sada na manikúru

O krôčik vyššie sa nachádza 10-dielna sada, v ktorej nájdete už aj vaničku na vodný kúpeľ a krém na ošetrenie rúk. Set na prirodzenú manikúru obsahuje taktiež nožnice, pomarančové drievka, zmäkčovač nechtovej kožičky, olejček, zatlačovač nechtovej kožičky, leštičku, papierový pilník a sklenený pilník, ktorý je veľmi šetrný k povrchu nechta.

Veľká sada na manikúru

Vhodná na domáce použitie, ale aj ako praktický darček. Veľká sada obsahuje spolu 16 produktov na prirodzenú manikúru. Nájdete v nej kliešte a nožnice, ktoré použijete na skracovanie nechtov, dva papierové a jeden sklenený pilník, dva druhy leštičiek, zatlačovač na nechtovú kožičku, pomarančové drievko, výživný krém, zmäkčovač nechtovej kožičky, olejčeky na nechty a nádobu na vodný kúpeľ.

Nech sa už rozhodnete pre akúkoľvek sadu, prirodzenou manikúrou určite netrafíte veľa. Takáto úprava nechtov je nadčasová, hodí sa na každú príležitosť a otvára cestu k zdravému sebavedomiu.

Noezon inšpiruje

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024