Blog

Náš blog

Ako odstrániť gél lak z nechtov

Nechty nalakované gél lakom sú veľmi žiadaným a častým spôsobom úpravy. Aplikácia ako aj odstránenie gél laku sú pomerne jednoduché, so správnym postupom to zvládnete aj doma. Patríte k ženám, ktoré majú gél lak nechty, ale neviete, ako ich odstrániť? Ukážeme vám, ako na to - rýchlo a šetrne.

Čítaj viac

Krúžok na obrúsky

Spestrite svoje macrame stolovanie ozdobným detailom. Krúžok na obrúsky dotvorí aranžmán na každú špeciálnu príležitosť. Pustite sa do toho spolu s nami.

Čítaj viac

Veľkonočné dekorácie s deťmi

Príprava veľkonočnej výzdoby vie byť zábavná, ale aj edukatívna. Noezon v štúdiu Telerána prebudil tvorivosť spolu s deťmi. Zo špagátov a korálok sme vytvorili hlavné dekorácie sezóny.

Čítaj viac

Ako aplikovať japonskú manikúru na nechty

Trápia vás slabé a lámavé nechty alebo len potrebujete prestávku od gélu či akrylu? Japonská manikúra predstavuje prelomový krok v prirodzenej starostlivosti o nechtovú platničku. Vyskúšajte jej benefity aj vy. Povieme si, ako na to!

Čítaj viac

Inšpirácie jar/leto 2023 v pletení a háčkovaní

Milovníci ručnej tvorby vstupujú do ďalšej sezóny s jasnou víziou. Vniesť do sveta pletenia a háčkovania novú energiu. Vonku sa prebúdza život a s ním aj chuť tvoriť. Inšpirácie na jar a leto 2023 sú pripravené, ktorým smerom sa vydáte vy?

Čítaj viac

Ako vyrobiť macrame listy

Ozdobia prázdnu stenu, oživia stolovanie, v menšej verzii doplnia vašu obľúbenú kabelku. Macrame listy sú naozaj univerzálnou dekoráciou. Vyrobte si svoj originál pomocou šikovnej šablóny.

Čítaj viac

Zdravo vyzerajúce nechty bez laku

Návštevu barbera berú dnes mnohí muži ako rutinnú záležitosť. Starostlivosť o nechty je však pre niektorých stále okrajovou témou a my chceme tento uhol pohľadu zmeniť.

Čítaj viac

Puffy veniec na Veľkú noc

Veľkonočná dekorácia, ktorú si hravo pripravíte s vašimi deťmi. Puffy veniec je obľúbený pre jednoduchosť prípravy, ale aj možnosti zdobenia. Váš domov môže skrášľovať počas všetkých ročných období - vždy v inom šate. Inšpirujte sa ďalšou témou z Telerána.

Čítaj viac

Veľkonočný veniec z Puffy vlny. Ako si ho vyrobiť doma?

V obchodoch sa to už hemží veľkonočným sortimentom. Pustili ste už jar do svojich príbytkov? Ak ste tak ešte nestihli urobiť, máme pre vás tip na dekoráciu, ktorú si zamilovali skúsené i začínajúce pletárky. Ako na veľkonočný veniec z Puffy vlny?

Čítaj viac

Hravé pom pom dekorácie

Pom pom, brmbolec či bambuľka. Rozličné názvy a jeden spoločný cieľ - vytvoriť dekoráciu, ktorá dodá vášmu interiéru originálny nádych. Noezon vie, ako na to! Z Telerána opäť preniesol novú inšpiráciu priamo do vašich obývačiek.

Čítaj viac

Pom pom dúha

Dekorácia z brmbolcov, ktorá spraví z ručnej tvorby skutočnú zábavu. Pom pom dúha skrášli detskú izbu a otvára ďalšie možnosti kreativity. Vytvorte si originálny kúsok spolu s nami.

Čítaj viac

Ako vyrobiť brmbolec pomocou šablóny

Ozdobí rôzne druhy odevu a z bytových doplnkov vyčaruje jedinečné kúsky. Dnes vám ukážeme, ako vyrobiť brmbolec z vlny pomocou šablóny. Do tvorby môžete zapojiť všetkých členov rodiny. Poďme na to!

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024