Blog

Nechty jeseň 2022: Objavte nové trendy v manikúre

Prečítate za 4 minúty

Z horúcich letných dní do farieb padajúceho lístia. S prichádzajúcou zmenou ročného obdobia meníme nielen šatníky, ale aj našu manikúru a pedikúru. Aká bude jeseň 2022 v nechtovom dizajne?

Pripravte sa na jedinečné farby a zdobenia. Pozrieme sa, čo je nové v sekcii gélov, gél lakov či klasických lakov na nechty a predstavíme vám horúce trendy v zdobení.

Gélové nechty

Kategória gélových nechtov na jeseň 2022 ukrýva nude odtiene. Tie však zďaleka nie sú nudné. Vyskúšajte jednofarebný dizajn alebo svoje jesenné nechty doplňte vodolepkou. Môžete sa rozhodnúť pre celoplošné zdobenie nechta alebo si z vodolepiek vystrihnúť len istú časť. Gélové nechty telovej farby si budú držať víťaznú pozíciu aj počas zimných mesiacov, preto si odporúčame vytvoriť dobré zásoby.

Gél laky

Trvácne nechty s gélovým efektom, ktoré zvládnete vytvoriť doma, aj keď ste začiatočník. Siahnite po tradičných jesenných farbách - určite nevynechajte žltú, hnedú, zelenú ani sýtu oranžovú. Gél laky spevnia prírodné nechty, tiež sa dajú aplikovať namiesto gélu na hotovú modeláž. Pre tých pohodlnejších máme v ponuke one step alternatívu. Ide o jednokrokový gél lak, pri ktorom nepotrebujete nadlak, podlak ani čistič gélu. Ostáva totiž bez lepkavosti.

ID23460
27.95 €
21.99 €
ID23466
27.95 €
21.99 €

Laky na nechty

Najrýchlejší spôsob, ako si pripraviť jesennú manikúru. Klasické laky na nechty v sýtych odtieňoch sú vhodné pre tých, ktorí nemajú skúsenosti s nanášaním UV gélu či gél laku. Pripraviť si môžete aj jesenné nechty s matným finišom. Manikúru zdokonalia ozdobné nálepky.

Nechty jeseň 2022 a ich zdobenie

Pozlátka

Jeden z najväčších trendov v zdobení tohto roka s nami ostane aj počas jesennej sezóny. Farebný podklad nahradia neutrálnejšie tóny, vracia sa aj obľúbený matný finiš. Pozlátka Rossart ozvláštnia špeciálne príležitosti i všedné dni. Jemnú hliníkovú fóliu môžete aplikovať do gélu, akrylu aj polygélu a vytvoriť si unikátny dizajn.

ID23110
18.74 €
13.99 €
ID5772
6.99 €
1.99 €

Transfer fólie

Milujete vzory? Vyskúšajte prácu s transfer fóliou. Ďalší zo skvelých spôsobov ako ozvláštniť jednofarebné nechty. Fólia je medzi jednotlivými motívmi priehľadná, takže vynikne zdobenie aj podklad. Transfer fóliu môžete na necht aplikovať pomocou transfer lepidla.

Ak si chcete postup uľahčiť, odporúčame vyskúšať LONEL UV gél na transfer fólie, ktorý slúži na otláčanie vzorov. Ako na to?

  • Na vymodelovaný necht naneste tenkú vrstvu LONEL gélu a vložte do UV lampy na 2 minúty. (V UV/LED lampe bude stačiť 30 sekúnd).
  • Keď necht z lampy vyberiete, priložte naň fóliu a dôkladne popritláčajte.
  • Fóliu rýchlo strhnite a celé zdobenie zafixujte. Použiť môžete finish gél alebo priesvitný lak na nechty.
ID22737
4.99 €
ID4272
Lepidlo na transfer fólie 5 ml
Máme posledné 3 kúsky
2.99 €

Halloween nechty

Transfer fólie môžu mať aj podobu halloweenskych symbolov. Čaká vás tematická jesenná párty? Vyskúšajte nechty s halloweenskym motívom. Kreativita nepozná hranice.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024