Blog

Náš blog

Gél lak nechty na ples

Čaká vás plesový večierok, ale na návštevu manikérky neostáva čas? Inšpirujte sa jednoduchou manikúrou, ktorú zvládnete sami. O výsledok sa postará farebný gél lak a trblietky.

Čítaj viac

Kabelka z kanavy aj pre začiatočníkov

Originálny doplnok s pridanou hodnotou, ktorý zvládnu zhotoviť aj handmade začiatočníci. Kabelka z kanavy je dnes jednotkou v našom hľadáčiku inšpirácie. Vďaka tejto šikovnej šablóne získate v šatníku unikát vhodný na špeciálne príležitosti, ale aj na bežné nosenie.

Čítaj viac

Vyrábame plesové macrame šperky

Oblečenie so sviatočným nádychom a zábava až do rána. Po nútenej prestávke otvárajú plesy svoje brány opäť. Vyzdobte seba aj svoju polovičku originálnym doplnkom.

Čítaj viac

Kreatívne pletenie s Alize Puffy More aplikáciou

Patentovaná priadza z produktovej línie tureckého výrobcu, ktorá je unikátna vo viacerých smeroch. Ak vás láka netradičné pletenie bez ihlíc, spoznajte Alize Puffy More. Ručná tvorba nebola nikdy jednoduchšia, pomôže vám šikovná aplikácia.

Čítaj viac

Pletieme a háčkujeme vo farbe roka 2023

Náboj optimizmu, životného elánu a odhodlania. Reč je o víťaznej farbe roka 2023, ktorá bude dominovať nasledujúcim dvanástim mesiacom. Na poličkách pripravte miesto pre Viva Magenta vlny, priadze, špagáty a galantériu.

Čítaj viac

Farba roka 2023 v nechtovom dizajne

Inštitút Pantone má každoročne hlavné slovo pri určovaní farebného víťaza pre nastávajúcu sezónu. Jemnú fialovú strieda pulzujúca Viva Magenta - odtieň plný novej energie, motivácie a istoty. Nechajte sa inšpirovať explóziou červenoružových tónov, ktoré ovládnu aj svet manikúry.

Čítaj viac

Ako vybrať vlnu na pletené rukavice

Huňaté, bezprstové, trblietavé či staré dobré palčiaky. Pletené rukavice sú povinnou výbavou do mrazivých dní. Keď sa k tomu pridá ručná výroba, tak je to láska na prvý dotyk. Ako si vytvoriť kúsok, ktorý dokonale zahreje ruky, ale aj pohľady okolia?

Čítaj viac

Silvestrovské nechty s gél lakom

Trblietky, žiarivé farby a slávnostný nádych. Pripravte sa na rozlúčku so starým rokom vo veľkom štýle. Nechajte svoju manikúru zažiariť a vytvorte si spolu s nami silvestrovské nechty.

Čítaj viac

Z čoho si vytvoriť pletené ponožky

Nástup chladných dní je cítiť aj v našich šatníkoch. Hrejivé úplety dostávajú zelenú a spolu s nimi aj pletené ponožky. Chcete si udržať nohy v teple všade, kam pôjdete? V dnešnom článku vám poradíme, aká priadza je vhodná na pletené ponožky, pozrieme sa však aj na dôležitosť superwash úpravy či polyamidového vlákna.

Čítaj viac

Teplotná deka

Výzva s prívlastkom celoročná. Teplotná deka preverí vaše zručnosti, trpezlivosť, ale aj chuť dotiahnuť veci do úplného konca. Ak si radi dávate predsavzatia, môžete tento čas využiť na odštartovanie nového farebného projektu. Ako na teplotnú prikrývku?

Čítaj viac

Macrame snehová vločka

Odratávanie do Vianoc spustené, materiál na tvorbu nachystaný. Skráťte si spolu s nami čakanie na najkrajšie sviatky roka ďalšou tvorivou výzvou. Drevené šablóny a macrame špagáty sa postarajú o tú najkrajšiu sviatočnú výzdobu.

Čítaj viac

Mikuláš z vlny

Obľúbený symbol vianočného obdobia ako handmade dekorácia? Mikuláš z vlny rozveselí detskú izbu, poteší ako darček a ozdobí aj vianočný stromček. Odštartujte svoju kreativitu novým návodom.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024