Blog

Trendy rúčky na kabelky

Prečítate za 3 minúty

Na prvý pohľad nenápadné, no vo výsledku dodajú vášmu doplnku ten správny šmrnc. Rúčky na kabelky zmenia vzhľad finálneho výrobku na skutočný originál. Vyberte si svojho favorita, toto sú tí naši.

Drevené rúčky na kabelky

Chystáte sa tvoriť z prírodných materiálov? Vyskúšajte použiť drevené rúčky na kabelky. Výborne si budú rozumieť napríklad v kombinácii s bavlnou. Povrch drevenej rúčky nie je špeciálne upravený ani lakovaný, bambusové rúčky nájdete v lakovanej úprave.

Noezon tip: Drevené rúčky sa skvelo hodia na háčkované kabelky a tašky, dajú sa dozdobiť servítkovou technikou dekupáž. Bambusové rúčky sú zase ideálne na tvorbu sieťovky vytvorenej uzlíkovou technikou macrame.

Plastové rúčky na kabelky

V znamení hesla “do it yourself” (=urob si sám) si zhotovíte nielen originálnu kabelku, ale aj dizajnovú rúčku. Plastové komponenty si viete vyskladať do dĺžky, ktorú potrebujete. Vznikne z nich plastová rúčka, v dlhšej verzii môže slúžiť ako retiazka na kabelku. Farby sa dajú jednoducho meniť a kombinovať podľa nálady. Tvorivosti sa medze nekladú!

Noezon tip: Táto dizajnová rúčka sa bude hodiť k vyšívanej kanava kabelke.

Kožené rúčky na kabelky

Elegantnejšie verzie doplnkov si pýtajú niečo extra. Na tento typ kabeliek sú ideálne kožené rúčky. Vyskúšajte alternatívu z eko kože, ktorá je odolná, cenovo dostupná a jednoducho sa udržiava. K dispozícii sú aj varianty kožených rúčok s kovovou retiazkou.

Noezon tip: Kožené rúčky môžete použiť nielen pri výrobe kabelky, dajú sa použiť aj pri výrobe háčkovaného ruksaku.

Ďalšie doplnky pre tvoju kabelku

Retiazky na kabelky

Karabínky na kabelky

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024