Blog

Obliečka na vankúš z Puffy vlny

Prečítate za 2 minúty

Mäkučká, príjemná na dotyk a presne podľa vašich predstáv. Zhotovte si spolu s nami jedinečný kúsok, ktorý sa postará o správne teplo domova. Obliečka na vankúš z Puffy vlny bude s týmto návodom hračka.
ID11124
Alize Puffy 100g 9m
Zľava Na sklade
Od 2.09 €
75 variánt
ID11162
Od 2.09 €
37 variánt

Pletenie rukami, ktoré si zamilovali kreatívci po celom svete. Je také jednoduché, že sa doň púšťajú veľkí aj malí. Puffy vlna otvára nekonečné možnosti tvorby či už v sfére oblečenia, ale aj interiérových doplnkov.

Charakterizujú ju vopred pripravené očká, ktoré vytvoria na výrobku želaný efekt za vás. Na Puffy obliečku toho nepotrebujete veľa. Stačí vybrať želaný druh a farbu priadze, pripraviť si meter a rovnú podložku na pletenie. Zvyšok práce nechajte na vaše šikovné ruky.

Tvoríme obliečku na vankúš z Puffy vlny

Na obliečku budeme potrebovať 2 klbká klasickej Puffy vlny (= väčšie očká s priemerom 3,5 cm). Zvolili sme cable stich (káblový vzor).

Tento druh vlny sa hodí na tvorbu úpletov, ktoré pôsobia nadýchane. Okrem obliečok je Alize Puffy s väčšími očkami vhodná aj na deky či prehozy. Puffy obliečku môžete zhotoviť aj s variantom Alize Puffy Fine. Táto vlna má menšie očká a hodí sa na tvorbu úpletov s hustejším vzorom.

Ručné pletenie pre pokročilých

Ak sa s Puffy vlnou ešte len zoznamujete, začnite základným rovným vzorom. Po pár projektoch sa môžete presunúť na náročnejší level a vyskúšať napríklad srdiečkový vzor. Pre fajnšmekrov je pripravená Alize Puffy More, s ktorou viete zhotoviť jedinečné obojstranné úplety. Celú prácu zjednoduší Puffy More aplikácia.

Želáme vám príjemné tvorenie a tešíme sa na výsledok!

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024