Blog

Kreatívne pletenie s Alize Puffy More aplikáciou

Prečítate za 3 minúty

Patentovaná priadza z produktovej línie tureckého výrobcu, ktorá je unikátna vo viacerých smeroch. Ak vás láka netradičné pletenie bez ihlíc, spoznajte Alize Puffy More. Ručná tvorba nebola nikdy jednoduchšia, pomôže vám šikovná aplikácia.
ID11124
Alize Puffy 100g 9m
Zľava Na sklade
Od 2.09 €
75 variánt

Klasická Alize Puffy, Alize Puffy Fine s menšími očkami, Alize Puffy Fur pripomínajúca kožušinu, ale aj taká, s ktorou si vytvoríte vzorované deky, prehozy, vankúšiky či koberčeky na mieru. Všetky puffy produkty spája jedno heslo - pletenie bez ihlíc, ktoré zvládne naozaj každý.

Unikátna Alize Puffy More

Priadza Alize Puffy More sa od ostatných líši dvojfarebnými očkami - najprv sa prepletá jedna strana výrobku, potom druhá. Vo výsledku dostanete obojstranný úplet, ktorý sa dá oživiť obrázkami či personalizovať písmenami alebo rovno celým menom. Obľúbený obrázok môžete bez problémov zvečniť na pletenom výrobku prostredníctvom aplikácie.

Ručná tvorba verzus najnovšie technológie

Zdĺhavému prekresľovaniu návodov je koniec. Pletenie si môžete uľahčiť ešte viac, a to vďaka praktickému pomocníkovi od Alize. Vo webovej aplikácii puffymore.com viete sledovať jednotlivé fázy svojej práce riadok po riadku. Aplikácia umožňuje nahrávať vlastné fotografie a motívy, no ponúka na výber aj hotové šablóny.

Ako to vlastne funguje

Vyberte si, čo chcete robiť

Špeciálna štruktúra vlny umožňuje vytvárať takzvané pixelové vzory. Po kliknutí na možnosť vytvoriť nový vzor (create new pattern) nahráte do aplikácie akýkoľvek obrázok (fotografiu alebo obľúbený motív), z ktorého sa vygeneruje šablóna. Takisto si viete pozrieť šablóny, ktoré ste už vytvorili.

Tvoriť môžete aj pomocou hotových vzorov (ready patterns), ktoré sú v aplikácii roztriedené podľa druhov - nájdete tu napríklad zvieratá, kvety, krajinky, písmená a číslice, ale aj rozmanité detské motívy. Po kliknutí na ikonku posledný projekt (last project) sa zobrazí šablóna, na ktorej ste v poslednom čase pracovali. Takto sa dokážete vrátiť k riadku, v ktorom ste skončili.

V riadkoch úpletu sa nestratíte

Nemajte obavy, že sa v riadkoch pleteného projektu stratíte. Červený pruh v šablóne vám prezradí, kde sa aktuálne nachádzate. Na základe zvolených rozmerov projektu (šírka, výška) vám aplikácia vygeneruje spotrebu klbiek. Viete si tiež upravovať šírku úpletu a takisto počet očiek.

Namiešajte si vlastné farby

Po zvolení rozmerov vás aplikácia presmeruje na výber farieb Alize Puffy More. Po kliknutí na želanú farebnú kombináciu sa vám zobrazí grafická ukážka prednej aj zadnej strany výrobku. Predstavu o výslednom produkte si tak vygenerujete iba niekoľkými klikmi.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024