Blog

Letné háčkované klobúky pre deti a dospelých

Prečítate za 4 minúty

Opaľovací krém, slnečné okuliare či vzdušná tunika. Popri ochrane očí a pokožky je potrebné myslieť aj na kvalitnú pokrývku hlavy. Háčkovaný klobúk spĺňa všetky parametre na to, aby bol opäť obľúbeným doplnkom sezóny.

Jednofarebné, vzorované, tie s krajkou alebo s granny square vzorom. Vybrať si môžete vizuál vášmu srdcu najbližší. Háčkovaný klobúk bude ideálnym spoločníkom do letných horúčav a neodmysliteľnou súčasťou vašej doplnkovej výbavy. Chcete si vytvoriť klobúk pre seba či svoju ratolesť? V ponuke máme materiál na tvorbu háčkovaných klobúkov pre malých aj veľkých.

Háčkovaný klobúk pre dospelých

Kvalitná priadza od tureckého výrobcu, ktorá vám pomôže pri tvorbe vzdušných projektov na leto. Fibra Natura prináša niekoľko vhodných verzií na tvorbu háčkovaného klobúka pre dospelých. Ak obľubujete prírodné materiály, odporúčame vyskúšať eko priadzu Fibra Natura Raffia, ktorú tvoria 100% celulózové vlákna hodvábu. Táto priadza je veľmi pevná a okrem klobúkov si z nej môžete zhotoviť aj tašky, kabelky či košíky.

O pozíciu vyššie nájdeme luxusnejší variant, a to priadzu Fibra Natura Luxor. 100% mercerizovaná egyptská bavlna ponúka na výber sýte farby. Jej vlastnosti si zamilujete. Hotové výrobky budú na dotyk veľmi príjemné (je dokonca mäkšia ako klasická bavlna) a s pridaným leskom.

Hľadáte farebné odtiene, v ktorých vás nik neprehliadne? Uháčkujte si letný klobúk z priadzí Alize Bahar. Hotové produkty budú mať jemný lesk a skvelo si udržia svoj tvar.

Háčkovaný detský klobúčik

Háčkovaný klobúčik pre dievčatko alebo pre chlapčeka? S našou výberovkou priadzí žiaden problém. Svoj nový projekt môžete začať s chladivou priadzou Himalaya Deluxe Bamboo. Pozostáva z prírodných materiálov, je príjemná k pokožke drobcov a zvládne aj časté pranie.

Ďalším detským favoritom je Alize Bella zo 100% bavlny. V lete takisto chladí pokožku a nájdete ju aj v jedinečnej ombré verzii, ktorá rozveselí každý deň.

Háčkovaný klobúk pre ľudí s citlivou pokožkou

Senzitívna pokožka nás vie potrápiť v každom období života. Našťastie, trh vĺn sa dnes prispôsobuje aj náročnejším požiadavkám a prináša produkty, ktoré sú vhodné pre ľudí, ktorí netolerujú akýkoľvek materiál. Takéto nároky spĺňa napríklad priadza Fibra Natura Cottonwood. Ide o 100% organickú bavlnu. Hotové produkty príjemne chladia a sú vhodné ako pre alergikov, tak aj pre bábätká.

Rovnako nápomocná je aj priadza Drops Paris zo 100% bavlny. Ponúka širokú škálu farieb, je vhodná aj pre tvorivých začiatočníkov a bude ju tolerovať aj pokožka so sklonmi k ekzémom.

Ďalším favoritom zo 100% bavlny je priadza Katia Cotton. Je vhodná nielen pre detské klobúkové modely, ale aj pre dospelácke šaty, topy či sukne. Hotové produkty budú vďaka zloženiu priadze vzdušné, jemné a nebudú na pokožke škriabať.

Na háčkovaný klobúk môžete použiť aj:

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024