Blog

Brúsky na nechty na domáce používanie

Prečítate za 4 minúty

Pre začínajúce nechtové dizajnérky, ktoré sa potrebujú vycibriť v remesle, odporúčam začať s lacnejšími brúskami na nechty. Neznamená to však, že pôjde o nekvalitné verzie. Aj v sekcii brúsiek v cenovej hladine do 50 eur sa dajú nájsť skutočné poklady. Na porovnanie vám predstavím tri skvelé brúsky, ktoré sú výbornou pomôckou pre začínajúce nechtové dizajnérky.

Brúska na nechty CT1203-DR298

Táto elektrická brúska označovaná aj ako Mercedes 2000 je vhodná na domáce použitie a je ako stvorená pre začínajúce nechtové dizajnérky. Je určená na manikúru i suchú pedikúru. Poslúži vám pri ošetrovaní prirodzených, gélových či akrylových nechtov. Táto brúska sa predovšetkým hodí na nechtovú modeláž.

Súčasťou balenia je šesť nástavcov v priemere 2,34 mm určené na modelovanie, a šesť brúsnych kotúčikov. Nástavce sa do brúsneho pera jednoducho nasúvajú bez skrutkovania. Hmotnosť brúsneho pera je 126 gramov.

Brúska sa vyznačuje plynulou reguláciou. Spätný chod je samozrejmosťou. Môžete od nej očakávať maximálne 20 000 otáčok za minútu. Zariadenie nemá k dispozícii pedál. Celkový výkon brúsky je 10 Wattov čo je postačujúce na domáce používanie.

Na napájacej skrinke zariadenia sa nachádza jednoduchý ovládací panel. Rýchlosť otáčok si vieme plynule regulovať potenciometrom. Brúska sa zapája do elektrickej siete. Led svetielko vám indikuje či je zariadenie zapnuté.

Promed Feeling

Táto elegantná brúska bola vyrobená v Nemecku. Je ako stvorená pre domáce používanie. Jednoducho sa ovláda a zabezpečuje pohodlnú manipuláciu. Je skvelým riešením pre domáce ošetrovanie rúk aj nôh, a na odstránenie zrohovatenej nechtovej kožičky. Brúska je vhodná na prírodné ako aj na gelové či akrylové nechty.

V balení nájdete sadu štyroch nástavcov, ktoré do príslušného otvoru brúsky jednoducho nasuniete. Priložené nástavce sa používajú na odstránenie kože alebo na jemné prebrúsenie nechtov. Brúska má dva stupne rýchlosti v počte otáčok 7 000 a 11 000 za minútu. Samozrejmosťou je obojstranný teda pravotočivý/ľavotočivý chod. Je to nadmieru postačujúce na domáce používanie.

Súčasťou brúsky je akumulátor, preto je brúsne pero hrubšie. Zariadenie je pred používaním potrebné nabiť. Počas používania brúsku nezapájame do elektrickej siete.

Ružová JSDA JD2000

Táto profesionálna dizajnová brúska je síce cenovo dostupnejšia, ale svojím výkonom aj originálnym dizajnom sa stáva skvelým pomocníkom aj do vybavenia salónov. Značka JSDA zaručuje originalitu a vyššiu kvalitu brúsky. Jej využitie nájdete pri opracovaní prirodzených, ale aj gélových či akrylových nechtov. Je vhodná aj na starostlivosť o nohy. Je vyrobená z najlepších materiálov a skladá sa z kvalitných komponentov.

Hmotnosť ergonomicky tvarovaného brúsneho pera je len 160 gramov čo zaručuje pohodlnosť pri práci a neunavuje ruky. Vibrácie sú eliminované na minimum. Súčasťou balenia je aj stojan na jednoduché uloženie. Pero je z kovového materiálu. Nástavce sa doň vkladajú jednoduchým otočením rukoväte Twist-Lock, vďaka čomu pevne držia. Súčasťou balenia sú štyri frézky a jeden brúsny valček.

Brúska sa vyznačuje svojím výkonom. Maximálny počet otáčok je 30 000 za minútu, a preto sa okrem domáceho používania hodí aj do vybavenia menšieho salónu. Má nastaviteľný smer rotácie na pravú a ľavú stranu. Otáčky sa jednoducho regulujú potenciometrom. Brúska je pri práci tichá a vibrácie sú minimálne.

Brúska sa zapája do elektrickej siete pomocou kábla. Výkon brúsky je 35 Wattov. Brúska má jednoduché ovládanie, pomocou ktorého si nastavíte intenzitu brúsnych otáčok. Túto brúsku odporúčam najviac. Ak porovnávam výkon zariadenia s cenou tak práve táto brúska má najlepšie predpoklady stať sa vašou pomocníčkou.
ID3261
Promed Feeling
Máme už len 2 kusy
49.95 €
45.99 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024