Blog

Brúsky na nechty do stovky. Potrebujete poradiť?

Prečítate za 8 minút

Pri zariaďovaní nechtových salónov dávate dôraz na to, aby sa tam klientky cítili pohodlne, a aby sa im u vás páčilo. Želáte si aby sa vám klientky opätovne vracali? To ovplyvňuje kvalita vašej odvedenej práce. Pre zefektívnenie vašich služieb vám pomôžu rôzny "salónoví" pomocníci. Brúska na nechty je pre profesionálnu nechtovú dizajnérku absolútnou nevyhnutnosťou.
Koľko ste pripravený do nej investovať záleží len na vás. Okrem ceny zvažujete jej výkon ale aj samotný dizajn a spracovanie. Ako si vybrať tú správnu?

V tomto článku vám opíšem 5 výkonných brúsiek na nechty vo férovej cenovej hladine, a to do sto eur. Vyberte si tú svoju favoritku. Ja už ju mám. Tak pozorne čítajte a kupujte.

Originálna brúska na nechty JD400 značky JSDA power je vyrobená z kvalitných komponentov. Samotné zariadenie je z tvrdého odolného plastu. Brúska je malej kompaktnej veľkosti a nezaberie vám na pracovnom stole veľa miesta. Jej praktická čierno-biela farba ladí so všetkým.

Na zadnej strane zariadenia je fixne pripojený 145 centimetrov dlhý kábel. Brúsku je potrebné mať zapojenú v elektrickej sieti počas používania. Celkový výkon je 35 Wattov. Na prednej strane brúsky je ovládací panel a port na pripojenie brúsneho pera.

Sú tam dve tlačidlá. Jedno slúži na zapnutie a vypnutie zariadenia, a to druhé na ovládanie otáčok. Pod tlačidlami je potenciometer s ktorým regulujete rýchlosť otáčok. Maximálna rýchlosť otáčok je 30 000 za minútu. Možnosť nastavenia spätného chodu otáčok je samozrejmosťou.

Ergonomicky tvarované brúsne pero je odolné a kvalitne spracované. Prekvapí vás svojou ľahkosťou. Váži len 160 gramov a zaručuje pohodlnú manipuláciu pri práci. K zariadeniu sa pripája pružinovým káblom, ktorý nezaberá veľa miesta.

Príslušné nadstavce sa do brúsneho pera aplikujú jednoducho. Stačí len dvakrát otočiť rukoväťou pera do pozície R a vložiť nástavec. Otočením rukoväte do pozície S sa nadstavec bezpečne uzamkne. Jednotlivé pozície sú viditeľne vyznačené.

Súčasťou balenia je sada nástavcov a praktický stojan na uloženie brúsneho pera. Táto brúska sa predovšetkým hodí na ošetrovanie prírodných, gélových, akrylových nechtov a nechtový dizajn. Brúska je stabilná s eliminovanými vibráciami. Je vhodná aj na pedikúru. Zariadenie má zabudovaný chladiaci systém čo zabraňuje jej prehriatiu.

Hodnotenie

    + brúsne nadstavce sú súčasťou balenia
    + kvalita brúsneho pera
    + bez vibrácií
    + stojan na brúsne pero

Brúska na nechty JSDA power JD500 pre profesionálne používanie je vyrobená z tvrdého odolného plastu. Brúska je strieborno-bielej farby s ladiacim brúsnym perom, čo celkovej sústave dodáva istý šmrnc. Na prednej strane sa nachádza ovládací panel a port na zapojenie brúsneho pera.

Ovládací panel pozostáva z dvoch tlačidiel a potenciometra. Jedno tlačidlo je na nastavenie otáčok a s druhým sa nastavuje možnosť ovládania brúsky. Viete si to nastaviť na ovládanie rukou alebo nožným pedálom na spustenie a zastavenie vopred nastavených otáčok. Ten je tiež súčasťou balenia. S potenciometrom ovládame rýchlosť otáčok. Brúska na nechty dosiahne maximálne 30 000 otáčok za minútu. Možnosť nastavenia spätného chodu je samozrejmosťou.

Vkusne tvarované kovové brúsne pero sa pohodlne drží a váži len 158 gramov. Nástavce sa aplikujú jednoducho. Stačí len otočiť rukoväť pera do požadovanej strany a nástavec tam jednoducho vložíte. Spätným otočením rukoväť uzamknete. Súčasťou balenia je sada brúsnych nástavcov a stojan na praktické uloženie brúsneho pera.

Zariadenie je potrebné mať zapojené v elektrickej sieti počas používania. Maximálny výkon je 35 Wattov. Táto brúska na nechty je tichá a bez vibrácii. Odporúča sa používať s odsávačom prachu pre predĺženie životnosti brúsky a navyše chráni vaše zdravie. Používa sa na ošetrovanie prírodných, gélových a akrylových nechtov.

Hodnotenie

    + brúsne nástavce súčasť balenia
    + nožný pedál súčasť balenia
    + celkový dizajn ladený s brúsnym perom
    + kvalita brúsneho pera
    + stojan na brúsne pero
    + bez vibrácii

Profesionálka brúska na nechty DM202 Nail Master je moderne riešená. Zariadenie je ružovo-striebornej farby a brúsne pero je rovnako farebne dizajnované. Zariadenie je praktickej menšej veľkosti. Na prednej strane zariadenia je stredobodom pozornosti väčší potenciometer pre efektívne ovládanie. Brúska na nechty sa zapína a vypína jedným tlačidlom. Pod potenciometrom sa nachádza port na zapojenie brúsneho pera. Hneď vedľa neho je malé ovládanie na nastavenie otáčok.

Na zadnej strane je zariadenia je tlačidlo, ktoré slúži na nastavenie na ovládanie rukou alebo nožným pedálom. Vedľa neho je samotný port na pripojenie pedála.

Maximálny počet otáčok je 30 000 za minútu. Možnosť nastavenia spätného chodu je samozrejmosťou. Súčasťou balenia je sada nástavcov a brúsnych kotúčov. Nástavce sa do brúsneho pera jednoducho aplikujú. Stačí len otočiť ružovým plastom do príslušnej strany a nasadiť požadovaný nástavec. Následne otočením do opačnej strany nástavec bezpečne uzamknete. Jedná sa o bezpečnostný mechanizmus.

Brúsku je potrebné mať zapojenú v elektrickej sieti počas používania. Jej výkon je len 15W. Je vhodná na manikúru, na prírodné aj umelé nechty. Brúska na nechty DM202 sa stala mojím favoritom

Hodnotenie

    + brúsne nástavce súčasť balenia
    + 2 stojany na brúsne pero
    + nožný pedál súčasť balenia
    + dizajn


    - slabší výkon

    Brúska na nechty Promed 502 vás prekvapí svojim rozmerom a celkovým okrúhlym dizajnom. Je maličkých rozmerov, dĺžka má len niečo cez desať centimetrov a váži len 75 gramov. Napriek malým rozmerom je táto brúska na nechty určená pre profesionálne používanie. Samozrejme ju viete využiť aj v domácnosti.

    Predná strana je zdobená rôznymi ornamentami. Samotný potenciometer má zabudovaný swarovského krištáľ, ktorý slúži aj ako indikátor nastavených otáčok. Brúska to roztočí na maximálne 20 000 otáčok za minútu. Potenciometrom si vieme nastaviť pravotočivý/ľavotočivý chod.

    Brúsne pero je vyrobené z odolného plastu. Nástavce sa do pera jednoducho len nasunú. Súčasťou balenia je 16 ks nástavcov, ktoré slúžia na manikúru a pedikúru. Sú vhodné na ošetrovanie prírodných tak aj umelých nechtov.

    Samotná brúska na nechty sa vyznačuje tichým chodom a brúsne pero minimálnymi vibráciami. Pri vysokom tlaku sa vďaka zabudovanej bezpečnostnej spojke automaticky zastaví. Brúsku na nechty je potrebné mať počas používania zapnutú do elektrickej siete.

    Hodnotenie

      + dizajn
      + 16 ks nástavcov súčasť balenia
      + automatické zastavenie pri vyššom tlaku


      - slabší výkon
      - nemá nožný pedál

    Brúska na nechty Promed Pedisenso Duo je špeciálna brúska na nechty je vhodná aj pre diabetikov. Je balená v textilnom vystuženom kufríku. Je to nanajvýš praktické ak potrebujete za klientkami dochádzať, ale aj pre bezpečné uloženie po práci.

    Táto brúska sa skladá z brúsneho pera. Jeho súčasťou je samotný akumulátor a preto je pero robustnejšieho tvaru. Na spodnej strane brúsneho pera sa efektívne nachádza potenciometer pre jednoduché ovládanie.

    Súčasťou balenia 11 brúsnych nástavcov, 30 brúsnych kotúčov a 2 bezpečnostné spojky. Nástavce sa do brúsneho pera jednoducho nasúvajú. Pri vyššom tlaku sa pomocou žltej spojky brúska automaticky zastaví.

    Je vhodná na manikúru aj pedikúru, odstránenie kože a prebrúsenie nechtov. Maximálna rýchlosť je 4 000 otáčok za minútu. Je možné si nastaviť aj spätný chod otáčok. Počas používania je potrebné mať brúsku napojenú v elektrickej sieti.

    Hodnotenie

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024