Blog

Veľkonočné zdobenie nechtov

Prečítate za 3 minúty

S prichádzajúcou Veľkou nocou dostávajú priestor aj skrášľovacie procedúry. Po sviatočnom upratovaní prichádza na rad úprava vašich rúk. Inšpirujte sa baby boomer trendom, ktorý do nechtového dizajnu prináša jemnosť a decentnosť.

Čo je vlastne baby boomer

Nadčasový, minimalistický a prirodzený. Aj tak by sme mohli definovať baby boomer trend, ktorý sa udomácnil medzi vyhľadávanými nechárskymi technikami po celom svete. Baby boomer stojí na základoch francúzskej manikúry.

Využíva rovnaké farby (bledoružový alebo telový základ s bielou špičkou), no prechod medzi nimi je plynulý. Výsledkom je prirodzené (francúzske) ombré. Opticky predlžuje nechty a viete si ho vyčarovať aj v pohodlí domova. Farebnú kombináciu si namiešate podľa vlastnej chuti.

Farebný baby boomer - ako na to

1. Pomocou farebného a kamuflážneho UV gélu si vytvoríte základ na celkové zdobenie. Tieto gély použijete aj na tvorbu farebného baby boomera.

2. Na vopred upravené a predĺžené prírodné nechty aplikujte podkladový UV gél, ktorý necháte polymerizovať v lampe.

3. Ako prvé začnite na špičku aplikovať modrý UV gél pomocou plochého štetca. Modrý gél aplikujte vo viacerých tenkých vrstvách.

4. Každú vrstvu nechajte vytvrdnúť v UV lampe.

5. Pokračujte ružovým kamuflážnym UV gélom. Ten aplikujte od koreňa nechta do stratena. Na vytvorenie jemného prechodu medzi jednotlivými gélmi použite tenký zdobiaci štetec

6. Vytvorený baby boomer nechajte polymerizovať v lampe.

7. Stavebným UV gélom celé zdobenie zafixujte a vytvorte c-oblúk.

8. Hotový necht je potrebné odmastiť. Pilníkom odstráňte nerovnosti, ktoré vznikli pri modelovaní.

9. Na záver nechty prelakujte leskom alebo finishom.

Veľkonočné zdobenie

Pastelový základ môžete dozdobiť veľkonočnými motívmi. Budete na to potrebovať:

  • biely UV gél s vysokou pigmentáciou
  • číry alebo biely akrylový prášok
  • tenký zdobiaci štetec
  • kovové pero
Bielym gélom si nakreslíte tvar vajíčka. Na ten následne nasypte biely alebo číry akryl. Kovovým perom vytvoríte na vajíčku vzor. Hotové ozdobené vajíčko vložte do lampy na vytvrdnutie. Po vybratí z lampy vajíčko a nechty dozdobte podľa vlastnej fantázie. Nezabudnite na to, že zdobenie treba opäť nechať vytvrdnúť v lampe.

ID5723
12.99 €
7.99 €
ID5115
4.99 €
1.99 €
ID1555
2.99 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024