Blog

Trendy v nechtovom dizajne. Farbou roka 2019 je koralová

Prečítate za 5 minút

Tak ako sa menia trendy v obliekaní, interiérovom dizajne, líčení, účesoch, menia sa aj trendy v nechtovom dizajne. Čo je moderné v roku 2019? Zdobenie nechtov prináša so sebou hneď niekoľko noviniek. Základom sú jemné tóny a elegantné aplikácie. V manikúre budú prevládať jednoduché línie a minimalistické vzory. Ideálne na každý deň. Poďme sa na to spoločne pozrieť.

Energická koralová

Expert na farby inštitút Pantone každoročne určuje farebný trend. Farbou roka 2019 sa stala “Living Coral”, v preklade živá koralová farba. Svetové módne značky ju začali aplikovať do svojich výtvoroch. Koralová pôsobí sviežo, mladistvo a vraj nám dodá energiu.

Skúsme si pomocou korálovej manikúry oživiť náš každodenný outfit. Predtým, ako začneme aplikovať lak na nechty v tomto odtieni, skontrolujte si stav vašich pazúrikov. Sú čisté, upravené a pripravené na lakovanie? Poďme na to pekne poporiadku.



V prípade potreby použijeme odlakovač na nechty na odstránenie zvyškov starého laku. Skontrolujeme ako je tom nechtová kožička. Pre jej zmäkčenie odporúčam aplikovať odstraňovač nechtovej kožičky s vôňou pomaranča. Naneste na okolie nechtov, nechajte pôsobiť pár minút, a následne nechtovú kožičku jemne zatlačte. Vynikajúco sa na to hodí zatlačovač - pomarančové drievko.

Nechty následne preleštíme. Vynikajúco sa na to hodí 4-stranná leštička na nechty. Posledným krokom je výživa a spevnenie prírodných nechtov. Aplikujeme spevňujúci lak na nechty alebo kalciový lak na nechty.

V prípade, že si chcete zdobiť gélové alebo akrylové nechty, postup je podobný. Odporúčam použiť brúsku na nechty. Dôkladne odstráni zbytky laku, uhladí nechtovú kožičku a pekne umelý necht vyhladí.
ID3564
LONEL Odstraňovač nechtovej kožičky 10 ml
Novinka Máme viac ako 50 kusov
1.99 €
ID1093
1.29 €
0.75 €

Základom je koralová farba

Koralová farba so zlatými aplikáciami pôsobí sviežo a elegantne. Tento farebný odtieň je podobný lososovej farbe, je však o niečo sýtejší. Lososová farba je jemnejšia. Nechty a ruky máme teda pripravené na energickú koralovú manikúru.

Na prírodné nechty mi osobne vyhovuje lak na nechty značky Gabrini. V našej ponuke ho máme aj v koralovej farbe. Pre dosiahnutie toho správneho odtieňu stačí naniesť dve vrstvy laku. Prvá vrstva, počkať kým vyschne na vzduchu, a naniesť druhú vrstvu. Po vyschnutí ostáva lak lesklý.



Ak máte gélové nechty odporúčam žiarivo koralový gél lak značky Lonel. Prvým krokom je naniesť nadlak podlak. Je to podkladová vrstva ktorá sa zároveň nanáša aj ako posledná vrstva. Necháme ho vytvrdnúť v LED lampe. Na vytvrdnutý nadlak podlak nanesieme farebný gél lak.

Odporúčajú sa dve vrstvy po sebe a následne nechať vytvrdnúť v UV/ LED lampe. V UV lampe na nechty vám gél lak vytvrdne za 2 minúty, no v LED lampe alebo dual lampe na nechty to máte za 30 - 60 sekúnd. Na záver opäť použijeme nadlak podlak, ktorý vám farebný gél lak zafixuje a dodá krásny lesk. Nezabudnite ho opäť nechať uschnúť v lampe na nechty

Najnovšie trendy v zdobení nechtov

Koralová farba sa vkusne kombinuje so zlatými odtieňmi. Na zdobenie budeme používať zdobiaci štetec na nechty, ktorý vám pomôže pri vytváraní tenkých čiar, bodiek a jemných ornamentov.

Efektívne na manikúre vyzerajú zlaté bodky. Vynikajúco sa na to hodí glitrový prach. Zdobenie glitrami je jednoduché, efektívne a zvládne to aj začiatočník. Pri zdobení prírodných nechtov sa glitrový prach nanáša pomocou štetca na nevyschnutý farebný lak. Následne zafixujeme s top-coat.

V prípade aplikácie na gélové nechty či akrylové nechty, glitrový prach nanášame do tenkej vrstvy nevyschnutého farebného gél laku. Následne dáme stvrdnúť pod UV/LED lampu. V prípade, že si chceme glitre aplikovať na celý necht, a nie len formou bodiek, zmiešame glitre s gélom či akrylom. Nanesieme na necht a dáme uschnúť pod lampu na nechty.

Štýlovú manikúru dosiahneme aj s jemnými pásikmi, či už ich na nechty aplikujete vodorovne alebo zvislo. Pri pásikoch postupujeme rovnako ako s bodkami. Použijeme štetec na nechty a vytvárame glitrové pásiky. Môžete si to oveľa zjednodušiť a použiť rovno nálepky na nechty. Máme ich v rôznych vzoroch a ornamentoch.



Koralovú manikúru si viete skrášliť aj 3D ozdobami na nechty s kamienkami alebo so swarovského kamienkami. Takéto ozdoby sa vkladajú do poslednej vrstvy UV gélu a nechajú stvrdnúť po UV/LED lampou na nechty. 3D ozdoby sú väčšie a zvyčajne sa aplikujú len na jeden necht. Pekne vyzerajú aj kamienky Swarovski SS5. Sú vhodné na gélové aj akrylové nechty. Vkladajú sa pomocou pinzety do záverečnej vrtvy gélu alebo laku na nechty. Trendy je ukladať kamienky okolo celého okraja nechtu, alebo len jeden kamienok na spodok každého nechtu.
ID1555
2.99 €
ID73
0.69 €
ID4000
Sada diamantových kamienkov
Výpredaj Máme 5 kusov
5.99 €
1.99 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024