Blog

Vlny DROPS. Pletenie plné farieb a zábavy

Prečítate za 3 minúty

Kvalitné materiály, rozmanité farby a dlhoročná tradícia. Vlny DROPS prinášajú do kreatívnej tvorby viacero benefitov. Tvorba pre malých i veľkých sa môže začať. Tieto priadze oživia vaše nové pletené projekty.

Prečo si kúpiť DROPS priadzu?

  • certifikát Oeko-Tex®
  • ponúka pestrý výber farieb
  • vhodná aj pre citlivú pokožku
  • úplety z tejto vlny sú kvalitné a zachovávajú si svoj tvar
  • možnosť vytvárať rovnomerné a úhľadné vzory

Stopercentná merino vlna

Drops Baby Merino

Medzi DROPS obľúbencami jednoznačne vedie náš prvý adept zo 100% merino vlny. Kreatívci milujú Baby Merino pre jej extra jemnosť a vzdušnosť. Táto vlna má certifikát zdravotnej nezávadnosti, dokonca je ošetrená úpravou superwash, čo v praxi znamená, že ju bez obáv môžete prať v práčke. DROPS Baby Merino je ideálna na tvorbu čiapočiek a svetríkov pre malých drobcov.

DROPS Merino Extra Fine

O čosi hrubšie vlákno ponúka vlna DROPS Merino Extra Fine, s ktorou hravo zvládnete detské úplety, topy, šály či šatky. Túto priadzu nájdete v plných, ale aj zmiešaných farbách a vytvoríte si tak jedinečný model podľa aktuálnej nálady a vkusu.

DROPS Big Merino

Trojicu supervĺn uzatvára objemné Big Merino vhodné na tvorbu detských aj dospeláckych projektov. 100% merino vlna je vo všeobecnosti skvelým partnerom na celoročnú handmade tvorbu. Ide o termoregulačnú priadzu, ktorá v lete chladí a v zime vás zase zahreje. Okrem toho dobre odvádza pot, rýchlo schne a je hypoalergénna - preto vyhovuje takisto ľuďom s citlivou pokožkou.

Letný favorit

DROPS Muskat

Nezameniteľný lesk a príjemná textúra, z ktorej vyťažíte aj v horúcich letných dňoch. DROPS Muskat je vyrobená zo 100% egyptskej mercerovanej bavlny. Pokiaľ hľadáte kvalitné a odolné vlákno, ktoré si perfektne drží svoj tvar, ste na správnom mieste.

Na hrubšie úplety

DROPS Snow (Eskimo)

Potrebujete zahriať? Vyskúšajte si upliesť model z DROPS Snow (známy tiež pod názvom Eskimo). Priadza je mäkká a vďaka hrúbke jej vlákna sa s ňou pracuje veľmi rýchlo. DROPS Snow je vhodná nielen na pletenie, ale aj plstenie.

DROPS Karisma

100%-ná vlna, ktorá vás udrží v teple počas jesenných a zimných mesiacov. Karisma patrí k starej-dobrej klasike. Je príjemná k pokožke, znesie časté pranie i každodenné nosenie. Priadzu môžete použiť na detské modely, ale aj na tvorbu športových úpletov.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024