Blog

Tvoríme so špagátmi MILA

Prečítate za 3 minúty

Textilné špagáty, alebo ak chcete šnúry od značky Mila sú ideálnou voľbou na pletenie a háčkovanie módnych a bytových doplnkov. Sú veľmi odolné, pevné a teda znesú akékoľvek zaobchádzanie. Väčšina z nich je vyrobená zo 100% bavlny alebo kombináciou so syntetickými vláknami ako napríklad polyester, vďaka čomu nadobúdajú pružnosť a mäkkosť. Poďme sa spoločne presunúť do sveta špagátovej priadze, ktorý nám ponúka široké možnosti využitia.

Bavlnené špagáty značky Mila

Jednotlivé šnúry sú guľaté a ich výplň tvorí polyester, vďaka čomu sú hotové produkty odolné a držia svoj tvar. Špagáty sú na dotyk mäkké a pri práci pružné. Na výrobu šnúr boli použité certifikované materiály Oeko-Tex standard 100. Bavlnený povrch je jemný a výrobky z neho vytvorené sú vhodné aj pre malé deti. V našej ponuke si môžete vybrať z rôznych hrúbok špagátov od 3 do 9 mm, v moderných a sviežich pastelových farbách.

Sú vhodné na pletené a háčkované úplety, na ich tvorbu budete potrebovať veľký háčik alebo ihlicu. Taktiež s nimi môžete pliesť jednoducho rukami a vyrobiť si rôzne bytové doplnky ako sú trendy pufy, košíky, koberčeky, pletené obliečky na vankúše, a podobne. Taktiež aj originálnu kabelku, macrame šperky a rôzne módne doplnky.

Štýlové šnúry Makrama Ombre

Už z názvu vyplýva, že tento produkt prináša zaujímavé farebné kombinácie v štýle ombre s postupným prechodom minimálne troch farieb. Sú vhodné na tvorbu pletených a háčkovaných bytových aj módnych doplnkov. Výsledný produkt bude vďaka farebnej kompozícii vyzerať moderne s dávkou sviežosti a originality.

Motúziky Twist Macrame

Jeho vlákno tvorí viacero jemných na husto ukladaných nití. Ako to už vyplýva zo samotného názvu, motúziky sú vhodné na realizovanie uzlíkovej techniky macrame, s ktorou si môžete vyrobiť vskutku originálne šperky a trendy dekorácie. Výhodou Twist Macrame je, že sa jednotlivý motúzik dá rozčesať a vznikne vám strapcovitý efekt.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024