Blog

Ideal pomôcky na pletenie

Prečítate za 5 minút

Máte pred sebou nový handmade projekt? So správnymi pomôckami na pletenie či háčkovanie to bude hračka. Spoznajte značku Ideal, ktorá prináša množstvo praktických produktov na ručné práce. Prebuďte v sebe tvorivosť a pustite sa do ďalšej výzvy.

Ideal - všetko pre vášnivých tvorcov

Značka Ideal - to je široká ponuka pletacích pomôcok určených na kreatívnu tvorbu. V ponuke nájdete háčiky, označovače vzorov, pomocné ihlice, počítadlá riadkov, koncovky na ihlice, ale aj skladacie nožničky či tavnú pištoľ. Vyskladajte si vlastnú výbavu alebo ich venujte ako darček.

Háčiky a sady háčikov

Kovové s ergonomickou rúčkou

Príprava niektorých háčkovaných projektov si pýta viac času a námahy. Ak si chcete zabezpečiť maximálne pohodlie, odporúčame vyskúšať kovové háčiky s ergonomicky tvarovanou rúčkou. Táto rúčka je vyrobená z hladkého silikónového materiálu, vďaka ktorému sa háčik pri práci nešmýka. Dokonale sa prispôsobí vašim rukám a vy tak zvládnete zhotoviť aj náročnejšie výrobky.

Celokovové

Ak hľadáte pevné háčiky, ktoré sa nelámu a vydržia aj väčšiu pracovnú záťaž, investujte do hliníkových háčikov. Hliník je odolný a ľahký zároveň, preto sa vám bude pracovať komfortne. Vybrať si môžete samostatný háčik alebo kompletnú sadu.

Drevené

Portfólio značky Ideal ponúka aj dizajnovú a ekologickú alternatívu. Bambusové háčiky sú veľmi ľahké, v porovnaní s klasickými drevenými háčikmi sú ešte pružnejšie a pevnejšie. Veľkou výhodou je, že v ruke nechladia. Ich povrch je hladký, nemusíte sa báť, že sa bude priadza počas práce zachytávať.

ID7949
12.99 €
ID6794
Ideal Sada háčikov 12 ks
Máme viac ako 50 kusov
10.99 €
ID6792
Ideal Bambusové háčiky 12 ks
Máme viac ako 50 kusov
10.99 €

Príslušenstvo na pletenie

Označovače vzorov

Ako sa nestratiť v náročnejších vzoroch pleteného či štrikovaného projektu? Použite Ideal zatváracie označovače. Jednoducho si zaznačíte opakovania alebo zmenšovanie či zväčšovanie vzorov. K dispozícii je menší a väčší jumbo variant produktu.

Pomocné ihly

Pomocné ihly sú určené na dokončenie pleteného projektu. V závere vašej práce poslúžia na zošitie priadze. Ideal pomocné ihly nájdete v troch veľkostiach pre rozličné hrúbky vlákien.

Zachytávač očiek

Zachytávače očiek, inak nazývané zatváracie pomocné ihlice, sa používajú na označenie a udržanie jednotlivých očiek pri pletení a háčkovaní. Výborná pomôcka pri tvorbe zložitejších vzorov či vreciek.

Počítadlá riadkov

Vymeňte zdĺhavé zapisovanie na papier za rýchlejšiu alternatívu. Počítadlá riadkov si nasuniete na ihlicu a po každom ukončenom riadku kliknete na počítadle. Získate tak dokonalý prehľad o tom, kde sa práve nachádzate.

ID24457
1.49 €
ID24452
Ideal zachytávač očiek 3ks
Máme viac ako 50 kusov
2.59 €
ID24453
2.99 €

Odžmolkovač

Zbaví vás neželaných žmolkov z pleteného oblečenia, ktoré bude vyzerať opäť ako nové. Vybrať si môžete klasický plastový variant alebo elegantnejšiu verziu v drevenom prevedení. Vďaka šikovnej veľkosti ho môžete mať poblízku kedykoľvek a kdekoľvek.

Šablóna na výrobu pompónov

Vyrobte si vlastný originálny brmbolec rôznej veľkosti. Prípravu vám zjednodušia Ideal šablóny na výrobu pompónov. Pompóny môžete použiť ako ozdobu na čiapky, klobúky, viete nimi dozdobiť aj bytové doplnky.

Koncovky na ihlice

Už žiadne stratené očká. Farebne rozlíšené koncovky na ihlice udržia priadzu na svojom mieste a zabránia jej zošmyknutiu. Koncovky na ihlice sú vyrobené z pružného a odolného materiálu.

ID24458
8.49 €
ID24455
3.99 €
ID24459
1.99 €

Iné pomôcky na tvorbu

Tavná pištoľ

Značka Ideal myslí na kreatívnu tvorbu každého druhu. V jej ponuke nájdete aj tavnú pištoľ. Skvelá pomôcka na aranžovanie, dekorovanie a lepenie. Vytvorte si originálny puffy veniec alebo kyticu zo zbytkov vĺn.

Skladacie nožnice

Nožnice, ktoré nezaberú veľa miesta a zachránia každý tvorivý projekt. Ak s nimi momentálne nepracujete, jednoducho ich poskladáte a uložíte do pribaleného puzdra. Hroty nožníc budú takto chránené v čase, keď ich nepoužívate. Ideal nožnice sú vhodné aj na cestovanie.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024