Blog

Háčkované odličovacie tampóny

Prečítate za 3 minúty

Originálne, ľúbivé na pohľad a vyrobené s ohľadom na životné prostredie. Háčkované odličovacie tampóny sú skvelou náhradou za jednorazovú klasiku. Prečo by nemali chýbať na vašej kúpeľňovej poličke a ako si ich vyrobiť?

Odličovacie tampóny zero waste

ID6535
Od 1.55 €
39 variánt
ID6536
Od 1.25 €
46 variánt
ID6541
Od 2.20 €
20 variánt

Filozofia zero waste (=život bez odpadu) sa do domácností dostáva čoraz intenzívnejšie. V časoch, kedy všetci hľadajú udržateľné alternatívy, vám prinášame šikovný tip na pomocníka do každej kozmetickej výbavy.

Handmade odličovacie tampóny majú viacero benefitov. Sú ekologické - po odlíčení pokožky ich vyperiete ručne alebo v práčke, potom sú pripravené na opätovné použitie. Výber priadze na ich výrobu viete prispôsobiť aj senzitívnej pokožke. Ideálnu voľbu predstavuje bavlna, ktorá je pevná, odolná, no priedušná a jemná zároveň. Všetky tieto benefity nájdete v klbkách značky Drops.

Náš tip: K odličovacím tampónom si viete urobiť háčkované puzdro a tento eko balíček venovať niekomu napríklad ako darček.

ID8313
Ideal Sada háčikov na háčkovanie 11 kusov
Novinka Máme viac ako 50 kusov
14.99 €
ID24462
3.99 €

Tvoríme z priadze Drops

Priadze Drops sú vo všeobecnosti bohaté na prírodné vlákna. Disponujú certifikátom Oeko-Tex®, ktorý deklaruje vysokú kvalitu materiálu a takisto zdravotnú nezávadnosť produktov. Superwash úprava sa zase stará o odolnosť priadze.

100% bavlna

Chcete háčkovať zo 100% bavlny? Potom siahnite po klbkách Drops Paris alebo Drop Safran. Paris má výborné absorpčné schopnosti, Safran obsahuje egyptskú bavlnu s jemným leskom.

Kombinovaná priadza

Na zhotovenie odličovacích tampónov môžete použiť aj zmesovú priadzu Drops Belle, ktorá je zložená z bavlny, ľanu a viskózy. Je veľmi príjemná na pokožke a jej vlákna takisto obsahujú jemný lesk. Priadza Cotton Light ponúka ľahké a vzdušné vlákna, ktoré v sebe kombinujú bavlnu a mikropolyester. Vďaka tomu je vysoko odolná a znesie aj pranie v práčke.

Ako na háčkované odličovacie tampóny

Inšpirujte sa videom

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024