Blog

Bavlnené špagáty NATANA, Vaša kreativita vítaná!

Prečítate za 3 minúty

Trh kreatívnych pomôcok na pletenie a háčkovanie predstavuje novú značku najjemnejších špagátov NATANA zo 100% bavlny. Bavlna je od nepamäti najdôležitejším prírodným materiálom na výrobu textilných vlákien. Bavlnené vlákna na výrobu špagátov NATANA pochádzajú priamo od výrobcu zo Španielska.

NATANA- špagáty na pletenie a háčkovanie

Bavlnené špagáty NATANA majú viacero nenahraditeľných vlastností. Bavlna je prírodná a hypoalergénna. Bytové doplnky ako sú koberčeky, puffy, dekoračné vankúše sú preto vhodné aj pre alergikov.

Šnúry NATANA sú veľmi jemné, čo pomôže Vašim rukám, aby pri pletení, či háčkovaní ostali neubolené. Napriek jemnosti sú farebne a tvarovo stále, čo zaručí, že Vaše výtvory budú príjemné na dotyk a rovnako krásne aj po viacerých praniach. Priedušnosť a savosť sú ďalšími veľmi často požadovanými vlastnosťami materiálu na výrobu kreatívnych výtvorov. Pri bavlnených šnúrach sa na to môžete spoľahnúť.

Kolekcia NATANA

Na výber sú 3 mm a 5 mm jednofarebné a melírované špagáty, dvojfarebné šnúry so Zig-Zag vzorom a tiež jednofarebné šnúry s lesklým metalickým vláknom Glamour. Bavlnené šnúry sú vhodné na pletenie, háčkovanie a uzlíkovú techniku macrame.

Hrúbka špagátov 5 mm obsahuje v strednej časti polyesterové jadro. Špagáty s výplňou sú pevné a dobre držia tvar. Z hrubšieho špagátu môžete vyrobiť košík, puf, batoh, kabelku, podšálky či prestieranie. Vhodná je veľkosť háčika 8 - 12 mm.

Špagáty NATANA s 3 mm hrúbkou neobsahujú jadro. Vďaka kvalitnému spletaniu z viacerých vlákien z nich vyrobíte originálne šperky, tašky, kabelky či peňaženky. Ideálna voľba na uzlíkovú techniku macrame. Krása macrame uzlov oživí módne či bytové doplnky, ktoré budú jedinečné. Ak sa rozhodnete háčkovať, vhodná je veľkosť háčika 4,5 - 8 mm.

Novinka vo svete háčkovania a pletenia – NATANA si už nachádza svojich priaznivcov. Bavlnený špagát splní a uspokojí požiadavky aj tých najnáročnejších zákazníkov.

ID18649
1.70 €
ID18647
1.90 €
ID10198
2.99 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024