Blog

Náušnice Swarovski, šperk na Vianoce

Prečítate za 2 minúty

Rozmýšľate, čím by ste prekvapili svoju kamarátku alebo kolegyňu na Vianoce? Máme pre vás odpoveď v podobe šperku, ktorý vás nebude stáť "majland". Ručne prepracované komponenty Swarovski z českej dielne L&S Bohemia potešia každú slečnu či dámu. Nie ste si celkom istý aký typ šperku pre ňu vybrať? Stavte na istotu a zvoľte náušnice, ktoré nosí každá.

Jemné napichovačky

Začnem napichovacími náušnicami v jemných neutrálnych farbách, ktoré sa ľahko kombinujú s ostatnými šperkami a oblečením. Ak tvoja kamarátka či kolegyňa preferuje nevýrazné šperky, toto ju určite poteší. Dôležitým faktom je, že Swarovského šperky pri nosení nesčernejú a nevyvolávajú alergické reakcie. Teda sú vhodné aj pre ženy s citlivou pokožkou.

Trošku infantility nezaškodí

Má tvoja kamarátka či kolegyňka rada infantilné tvary v podobe srdiečok, kvietkov alebo hviezdičiek? Aj v tom sú ručne vyrábané šperky Swarovski jedinečné. Dokonalé brúsenie kryštálov nechá nádherne vyniknúť rôznorodé tvary. V ponuke máme hneď niekoľko farebných variácií.

Preferuje náušničky so zapínaním?

Niektoré ženy pociťujú diskomfort pri nosení napichovacích náušníc, a prednosť radšej dávajú tým so zapínaním. Pripravili sme si pre vás vianočnú ponuku elegantných jemne visiacich náušníc so zapínaním v striebornej alebo zlatej farbe.

Elegantné perličky

Tento typ náušníc obľubujú všetky vekové kategórie. V ponuke máme luxusné náušnice z dielne L&S Bohemia so syntetickými českými perlami. Jednoduchý a elegantný dizajn svedčí každej žene a prispieva jej na pôvabnosti. Perly sa hodia na každú príležitosť, bežný deň aj špeciálnu udalosť. Ideálny darček v podobe kvalitného šperku bude určite nosiť s láskou.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024