Blog

SAPERS - starostlivosť o zovňajšok ako zo salónu

Prečítate za 5 minút

Upravené nechty a obočie ako od profesionála? So správnymi doplnkami to zvládnete aj vy. Značka SAPERS prináša na trh kvalitné pinzety, kliešte či nožnice, vďaka ktorým bude domáce skrášľovanie hračkou.

V salónoch krásy sa o nás síce kráľovsky postarajú, no povedzme si úprimne, že na ich návštevu nezostáva vždy priestor a čas. Vtedy prichádza na rad prvá pomoc z kúzelnej kozmetickej taštičky. Kvalitná pinzeta alebo manikúrové nožničky - takúto istotu môžete nájsť v produktovom portfóliu značky SAPERS. Základnú starostlivosť smelo zvládnete aj z pohodlia domova.

SAPERS pinzety

Vhodné na úpravu obočia, odstraňovanie zarastajúcich chĺpkov, ale aj na aplikáciu umelých mihalníc. Sapers pinzety ponúkajú skutočne široké využitie.

Profesionálna pinzeta na obočie

Najuniverzálnejší typ pinzety, ktorý cieli na odstraňovanie všetkých druhov chĺpkov. Ak hľadáte kompromis medzi presným a rýchlym trhaním, zvoľte tohto pomocníka so šikmým hrotom. Poradí si aj s menej poddajnými chĺpkami.

Skosená pinzeta

Viac komfortu pri manipulácii? Žiaden problém. Táto pinzeta má v mieste držania malú priehlbinku, ktorá zabezpečuje lepší úchop.

Pinzeta (nielen) na mihalnice s tenkým hrotom

Precízne oddelí vaše prirodzené riasy a pomôže pri aplikácii umelých trsov. Tento typ pinzety sa hodí nielen na detailnú úpravu mihalníc, rovnako dobre s ňou odstránite aj tie najdrobnejšie chĺpky. Má ostrý hrot, a preto je vhodná aj na odstraňovanie zarastených chĺpkov, ktorých sa nedokážete zbaviť žiletkou.

Pinzeta na mihalnice so zahnutým koncom

Práca s umelými mihalnicami nie je jednoduchou záležitosťou. Chce to zručnosť, cvik a v neposlednom rade šikovnú pomôcku. Zahnutý koniec tejto pinzety uľahčí aplikáciu i bezpečné rozdeľovanie jednotlivých trsov. Širší hrot umožňuje bezproblémové vyberanie mihalníc z paletky, vyhnete sa tak poškodeniu trsov.

ID5773
Skosená pinzeta Sapers
Máme viac ako 50 kusov
6.99 €
1.99 €
ID5774
6.99 €
1.99 €
ID5775
9.99 €
2.99 €

Náš tip: Chcete, aby vaša pinzeta vydržala ostrá čo najdlhšie? Ochráňte jej hrot pred mechanickým poškodením pomocou gumeného puzdra.

Kliešte

Upravené nechty môžu byť cestou k vyššiemu sebavedomiu. V roku 2022 sa všetko točí okolo prirodzenej manikúry a pedikúry. SAPERS kliešte sú na tieto “procedúry” ako stvorené.

Kliešte na manikúru a pedikúru

SAPERS ponúka riešenie aj pre ľudí, ktorých trápia zarastené nechty. V ponuke nájdete špeciálne kliešte s prepracovaným ručným brúsením. Treba s nimi ale pracovať opatrne, pretože majú ostrú čepeľ.

Štikacie kliešte na nechty

Pokiaľ hľadáte niečo skladnejšie, odporúčame skúsiť tento variant s malým pilníkom. Štikacie kliešte sú určené na rýchlu úpravu nechtov na rukách aj nohách. Vďaka svojej veľkosti sú ideálnym spoločníkom do kabelky.

Kliešte na kožičku

Starostlivosť o ruky nezahŕňa len úpravu nechtov. Nemenej dôležité je aj ich okolie. SAPERS ponúka pevné oceľové kliešte na odstránenie prebytočnej nechtovej kožičky. Vynikajú svojou ostrosťou, vďaka čomu sa zbavíte kožičky bez toho, aby ste ju naťahovali alebo si spôsobili nepríjemný záder.

ID19406
Sapers kliešte na kožičku 7 mm
Výpredaj Máme viac ako 50 kusov
8.59 €
2.99 €
ID5781
7.99 €
1.99 €
ID5780
Kliešte na manikúru a pedikúru Sapers 17 mm
Výpredaj Máme viac ako 50 kusov
12.99 €
2.99 €

Nožnice

Nožnice na nechty pre deti

SAPERS myslel aj na tých najmenších. V produktovej rade značky sa takisto nachádzajú detské nožničky na nechty. Sú ľahké, mierne zahnuté a prispôsobené tak, aby pri práci s nimi nedošlo k úrazu.

Tenké nerezové nožnice na manikúru

Dokonalá voľba pre všetkých detailistov. Nožnice majú úzku čepeľ, bez problémov sa tak dostanete aj na ťažšie dostupné miesta. Na nožniciach si viete nastaviť tuhosť strihu pomocou skrutky, ktorá je umiestnená v strede.

ID6518
Sapers nožnice na nechty pre deti
Výpredaj Máme viac ako 50 kusov
8.59 €
2.99 €
ID5778
8.79 €
1.99 €
ID5779
Profesionálne manikúrové nožničky Sapers
Výpredaj Máme viac ako 50 kusov
8.79 €
1.99 €
Ak by vám SAPERS sortimentu bolo málo, nahliadnite aj do kategórií brúsnych nadstavcov a zatlačovačov na nechty, kde nájdete ďalšie možnosti na skvalitnenie vašej manikúry a pedikúry.
ID5522
Zlatý nadstavec na brúsne kotúčiky Sapers
Novinka Máme posledné 3 kúsky
3.99 €
ID16622
1.59 €
ID5784
Nástroj na nechtovú kožičku 2v1 Sapers
Výpredaj Máme viac ako 50 kusov
10.89 €
3.99 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024