Blog

Profi salónový pomocník Promed 4030-SX-2

Prečítate za 3 minúty

Medzi výkonné profesionálne brúsky na nechty sa právom zaraďuje aj Promed 4030-SX-2 od renomovaného nemeckého výrobcu. Ide o novú generáciu moderných brúsiek so zabudovaným odsávaním prachu na nechty. Už len samotná značka signalizuje kvalitu týkajúcu sa výkonu a samotného spracovania. Brúska je vhodná na kompletnú manikúru, pedikúru, prirodzené, gélové a akrylové nechty.
  • rozmery: 22,5 x 17 x 23 cm
  • hmotnosť brúsneho zariadenia: 2,6 kg
  • hmotnosť brúsneho pera: 95 g
  • otáčky: 30 000 ot./min.
  • výkon odsávania: 350 W


DIZAJN


Elegantná brúska na nechty Promed 4030-SX-2 je vyrobená z bieleho tvrdého plastu. Zariadenie je moderne riešené a počas obsluhy mimoriadne tiché. Zaraďuje sa medzi brúsky stredných rozmerov a nízkou spotrebou. Počas používania je potrebné mať brúsku zapojenú v elektrickej sieti. Pred začatím je dôležité zapnúť prístroj v jeho spodnej časti a taktiež posuvný spínač na rukoväti brúsneho pera. Brúska na nechty Promed 4030-SX-2 je vybavená bezpečnostnou poistkou, pri prehriatí sa automaticky vypne.

Na prednej strane sa nachádza digitálny displej s jednoduchým ovládaním. Rýchlosť otáčok sa nastavuje šípkami hore/dole na ľavej strane displeja. Stredným tlačidlom uprostred šípok sa nastavuje smer otáčok buď pravotočivých/ľavotočivých. Šípkami na pravej strane displeja sa nastavuje sila sania v 13-stupňových možnostiach. Na displeji brúsneho telesa sa taktiež nachádzajú 3 pamäťové tlačidlá M1, M2 a M3, a samozrejme aj tlačidlo ŠTART/STOP.



Digitálny displej vás automaticky upozorní na výmenu prachového filtra. Súčasťou balenia je vrecko na prach v zariadení, 5 náhradných prachových filtrov, a stojan na rukoväť. Vrecko na prach sa jednoducho vymieňa vo vysúvacej filtračnej komore pod displejom. Na pravej strane brúsky nájdete odnímateľný kovový stojan, ktorý slúži na zavesenie sacej hadice. Súčasťou zariadenia je aj port na pripojenie nožného pedálu. Ten nie je súčasťou balenia.

BRÚSNE PERO

Ergonomicky tvarované brúsne pero váži len 95 gramov a pri práci je nanajvýš pohodlné. Je vyrobené z tvrdého bieleho plastu. Na spodnej strane pera sa nachádza mikro vypínač, pomocou ktorého ho zapneme/vypneme. Dosiahne rýchlosť 30 000 otáčok za minútu, a pritom je tiché s eliminovanými vibráciami. Brúsne pero je k prístroju pripojené pružnou sacou hadicou. Súčasťou zariadenia je aj stojan na brúsne pero.


VYHODNOTENIE

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024