Blog

Plážové doplnky, ktoré nesmú chýbať na vašej dovolenke

Prečítate za 3 minúty

Kapacity dovolenkových zájazdov sa míňajú rýchlym tempom a my sa opäť pripravujeme na slnkom a teplom zaliate dni. Ak je váš letný smer už celkom jasný, nezabudnite si pred cestou zbaliť všetko potrebné. Spísali sme pre vás inšpiratívny zoznam, dovolenka sa môže začať!

Ste pripravení na nové letné dobrodružstvo? Ideme spolu baliť kufre plné plážových parťákov. Na čo by ste tento rok nemali zabudnúť?

Háčkované plavky

Kraľovali už viacerým sezónam a v pletárskych kruhoch budú mať stále svoje obľúbené miesto. Háčkované plavky v dvojdielnej alebo jednodielnej verzii sú opäť vysoko v rebríčku letných trendov. Zabudnite na zemité odtiene, zelenú majú žiarivé farby aj vzory.

Háčkovaný kardigan/tunika

Z pláže rovno na večeru? Prečo nie. Do tašky si pribaľte jeden háčkovaný kardigan alebo tuniku, ktorými prekryjete plavky, ak sa rozhodnete dať si dobrú kávu v jednej z prevádzok. Tento odev je flexibilný a skvelo zapadá do každého letného šatníka. Vzdušný kúsok môžete “navrstviť” na obľúbený top pri večernej prechádzke mestom.

Háčkovaná taška

Ekologická a módna zároveň. O jej benefitoch sa popísalo už veľa a zaslúži si vašu pozornosť. Unesie potrebný pitný režim, oddychové čítanie, opaľovacie krémy, ale aj niečo pod zub. Na jej tvorbu odporúčame použiť odolné a jemné špagáty Natana.

Háčkovaný klobúk

Vyšperkuje outfit a chráni vašu hlavu pred priamym slnkom. Spolu so slnečnými okuliarmi a krémom s ochranným faktorom by mal tvoriť neodmysliteľnú súčasť vašich dovolenkových spoločníkov.

Espadrilky

Milovaná letná obuv španielskeho pôvodu na rovnej podrážke. Ak už máte nejaké skúsenosti s handmade tvorbou, môžete si skúsiť uháčkovať vlastné. Tieto topánky sú komfortné, vaše chodidlo bude spevnené a v bezpečí. V našej ponuke nájdete podrážky, ktoré sú ideálne na tvorbu sandálov, papúč, pláteniek či balerín.

Na záver si k povinnej plážovej výbave nezabudnite pribaliť vlnu aj háčik. Predsa jedno aj druhé patrí k vode.
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024