Blog

Zdravo vyzerajúce nechty bez laku

Prečítate za 3 minúty

Návštevu barbera berú dnes mnohí muži ako rutinnú záležitosť. Starostlivosť o nechty je však pre niektorých stále okrajovou témou a my chceme tento uhol pohľadu zmeniť.
ID24911
Japonská manikúra LONEL
Máme viac ako 50 kusov
29.99 €
ID25091
1.99 €
ID3129
Olejček mango LONEL 10 ml
Máme viac ako 50 kusov
2.59 €

Pri starostlivosti o ruky nerobíme rozdiely

Precízna úprava nechtového okolia a zdravý lesk ako bonus. Ide iba čisto o ženskú záležitosť? Ak vám spomínané veci a mužský svet stále nejdú dohromady, úplne vám rozumieme. Drahí páni, zoznámte sa s japonskou manikúrou. Dôvodov, prečo by ste ju mali vyskúšať, je hneď niekoľko. Pri jej aplikácii sa nepracuje so žiadnymi lakmi. Je to ošetrenie nechtov, ktoré posilní, vyživí nechtovú platničku a dodá jej zdravý lesk.

Nechty to povedia za vás

Práca v banke, osobný míting či prezentovanie produktu potenciálnym klientom. Vaše ruky sú súčasťou zovňajšku, ktorý v pracovnom priestore zohráva dôležitú úlohu. Prirodzená úprava nechtov dá za všetkým peknú bodku. Koniec koncov, nie je to len o vzhľade, ale aj o dobrom pocite, že ste niečo pre svoje ruky urobili.

Hydratovaná nechtová platnička

Nielen vzhľad, ale aj stav nechtov. Japonská manikúra nerieši problém len po povrchu. Produkty, ktoré obsahuje, sú plné výživných látok. V dvoch kelímkoch dostanete skvelý zdroj vitamínu A, posilnenie nechtovej platničky a poriadnu dávku hydratácie.

Zbohom hrubá koža

Samotnej japonskej manikúre by mala predchádzať úprava nechtového okolia. Popri pilníkovaní je veľmi dôležité zatláčenie kutikuly (nechtovej kožičky). O čo v praxi ide? Muži majú nechtovú kožičku tvrdšiu, preto by jej mali venovať zvýšenú pozornosť.

Pravidelnou úpravou znižujete riziko nepríjemných záderov a používaním olejčeka alebo krému v záverečnej fáze hydratujete a zvláčňujete nechtové okolie. Ak týmto krokom nastavíte pravidelnosť, manikúra bude pre vás hračka.

Predsvadobná príprava

Návšteva nechtového salóna pred svadbou je pre nevesty povinnou zastávkou, pre mužov môže byť tiež. Po aplikácii japonskej manikúry budú ruky vo finále vyzerať zdravo a elegantne. Tomu sa určite poteší nielen vaša polovička, ale aj svadobný fotograf pri tvorbe detailných záberov.

Pokiaľ svadbu plánujete v dostatočnom predstihu, odporúčame ozdravnú kúru absolvovať viackrát. Lesklý finiš je viditeľný hneď po ukončení procedúry, zlepšenie celkovej kondície nechtov však chce čas.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024