Blog

Prekonajte nechtové problémy s japonskou manikúrou

Prečítate za 3 minúty

Nechtová procedúra, ktorá pomáha a skrášľuje od základov. Zachraňuje len poškodené nechty alebo je vhodná aj pre zdravú nechtovú platničku? Japonská manikúra je riešením na všetky vaše nechtové dilemy.
ID24911
Japonská manikúra LONEL
Máme viac ako 50 kusov
29.99 €
ID25090
1.99 €
ID2517
2.59 €

Namiesto pauzy medzi predlžovaním nechtov

Doprajte vašim nechtom oddych po pravidelnom predlžovaní gélom, akrylom, gél lakom či polygélom - absolvujte posilňujúcu procedúru. Po aplikácii japonskej manikúry nie je potrebné nanášať na nechtovú platničku žiadne ďalšie produkty. Krásny lesklý vzhľad nechtov vydrží aj dva týždne.

Ak chcete japonskou manikúrou zlepšiť celkové zdravie vašich nechtov, odporúčame ju aplikovať pravidelne (rozostup medzi procedúrami by mal byť v intervale 2 - 3 týždne).

Poškodené nechty po modeláži

Pri nešetrnom zbrusovaní modeláže môže dôjsť k odstráneniu najvrchnejšej časti nechtovej platničky. Tí netrpezlivejší, ktorí sa rozhodnú materiál z nechtov odstrániť strhávaním, si môžu takýmto spôsobom poškodiť nechtové lôžko. Po tomto kroku sú nechty oslabené a potrebujú sa “zotaviť”. Japonská manikúra obsahuje zložky, ktoré podporujú regeneráciu nechtovej platničky a stimulujú rast zdravých a pevných nechtov.

Tenké nechty a lámavé nechty

Tento druh manikúry pracuje so zložkami, ktoré necht vyživujú, posilňujú a nezaťažujú. Hlavnými hrdinami sú včelí vosk (skvelý zdroj vitamínu A) a kremík zvaný tiež minerál krásy (dôležitý stopový prvok, stará sa o pevnosť a pružnosť nechtov). Výživná kúra pomôže tenkým nechtom, ale aj nechtom, ktoré majú problém so štiepením a lámavosťou.

Na čo si dať pozor: Pri veľmi tenkých a oslabených nechtoch vynecháme prebrúsenie pilníkom, začíname nanášaním leštiacej pasty. Pevnú a zdravú nechtovú platničku nezískate okamžite. Vplyv japonskej manikúry sa prejaví časom na odrastených nechtoch.

Citlivé nechty

Vyriešte nechtový problém zvonku aj zvnútra. Senzitívnejším ľuďom môže spôsobiť problémy aj klasický lak na nechty. Japonská manikúra však pozná riešenie tohto problému. Prírodné zloženie leštiaceho púdra a pasty je šetrné k nechtovej platničke.

Zdravé nechty

Japonská manikúra ako dobrá rutina aj pri zdravých nechtoch. Túžite po úprave bez zbytočnej chémie? Lesk a prirodzenosť je tým najkrajším dizajnom. A my s tým stopercentne súhlasíme.

Nech už vaše nechty patria do akejkoľvek zo spomínaných kategórií, záver celej procedúry by mal obsahovať masáž rúk a ošetrenie kožičky výživným olejčekom, alebo krémom na ruky.

Priateľská pripomienka na záver: Aj keď je japonská manikúra multifunkčným produktom, rozhodne nevyrieši plesňové ochorenia nechtov. Tieto problémy je potrebné konzultovať s odborníkom.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024