Blog

Kozmetické lampy, akú si vybrať?

Prečítate za 2 minúty

Je veľmi dobre známe, ako zle sa pracuje pri nedostatočnom osvetlení. A dupľom ak vaša práca závisí na detailoch. Tento problém poznajú kozmetičky, nechtárky ale aj tatéri. Práve preto trh ponúka mnoho typov lámp, s ktorými tento problém hravo vyriešite.

Stojanové alebo stolové lampy?

Oba typy sú vhodné, no každá pre inú profesiu. Stojanové lampy sú často vysoké s variabilným ramenom a zväčša majú kolieska pre ľahší presun z miesta na miesto. Takéto lampy sú ideálne pre tatérov ale aj kozmetičky. Jednoducho si ju posiete k lehátku či kreslu, nastavíte osvetlenie a hor sa do práce. Stolové lampy majú kratšie, pohyblivé ramená. Aj tie sa dajú nastaviť, no sú určené na prácu pri stole, akú vykonávajú nechtárky. Svetlo je teda nižšie a dokonale osvetľuje pracovnú plochu.

ID19161
27.90 €
10.99 €
ID17063
Čierna kozmetická LED lampa na stôl 5W
Výpredaj Máme posledné 3 kúsky
35.90 €
19.99 €

Prečo si vybrať kozmetickú lampu?

Dôvodov je hneď niekoľko. Kozmetické lampy majú LED diódy. Nenahrievajú sa, majú extra dlhú životnosť a vyžarujú svetlo, ktoré nenamáha oči. Z tohto dôvodu dokážete pracovať pri tomto svetle aj dlhšiu dobu. Niektoré majú dokonca lupu, vďaka ktorej sú detaily oveľa lepšie viditeľné a výsledok dokonalejší. Kozmetické lampy sú vyrábané tak, že diódy sú usporiadané po okraji kruhovej lampy. V strede kruhu je buď lupa alebo otvor. Práve cez ten môžete pozerať na pleť či nechty zákazníčky a pritom si nebudete tieniť.

Aj keď sa môže zdať, že takáto kozmetická lampa je len doplnkom, nie je tomu tak. Zohráva dôležitú úlohu v tom, aby výsledok vašej práce bol dokonalý.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024