Blog

Čo o nás môže prezradiť tvar nechtov?

Prečítate za 3 minúty

Každá z nás máme iný vkus, a taktiež aj naše nechty opracovávame do podoby, ktorá sa nám najviac páči. Napadlo vám niekedy, že aj tvar nechtov môže čo to prezradiť o našej povahe?

Poznáme sedem základných nechtových tvarov, a to oválny, okrúhly, mandľový, hranatý, hranatý so zaoblenými hranami (squoval), špicatý (stiletto), a ballerina, ktorý sa nazýva aj ako coffin. Samozrejme ide o tvary, ktoré dosiahneme pilníkovaním, alebo úpravou pomocou brúsky. Tento článok je však venovaný prirodzeným nechtom. Celkový tvar závisí hlavne od nechtového lôžka, ktoré je prirodzene formované do rôznych tvarov. Poďme sa dozvedieť niečo o nás.

Ak máte dlhé nechtové lôžko s dlhými obdĺžnikovými nechtami, ste osôbka pokojná a kreatívna. Ste spoločenská a v kolektíve obľúbená. Konflikt u vás nehrozí a o priateľstvá núdzu nemáte. Milujete romantiku a všetky tie sladké reči s tým spojené. Ste tak trochu samoľúba.

Široké nechtové lôžko prezradí vašu pokojnú a racionálnu povahu. Ste úprimný človek, čo na srdci to na jazyku. Môže to viesť aj k menším nedorozumeniam, a na základe toho vás považujú za temperamentnú.

Okrúhle lôžko s oválnymi nechtami je znakom priateľskej a nekonfliktnej povahy. Nemáte rada výzvy a zmeny, ale skôr uprednostňujete steretotyp. Ste citlivá a ľahko sa urážate. Patríte ku kreatívnym osobám, ktoré čerpajú nápady a energiu z prírody.

Lôžko štvorcového tvaru s krátkymi širokými nechtami, prezradí vašu vodcovskú schopnosť. Ste zásadová, seriózna a odvážna. Na okolie pôsobíte ako silná osobnosť, ale pod povrchom ste citlivá až žiarlivá.

Trojuholníkový tvar, ak je lôžko široké a necht sa ku koncu zužuje, znamená že ste inteligentná osoba so sklonom k perfekcionizmu. Neustále niečo vymýšľate a prichádzate s originálnymi nápadmi. V živote chcete dosiahnuť úspech. Ťažko znášate keď vám niečo nevycháza a to môže viesť k náladovosti až k následným konfliktom. Obrátený trojuholník, ak je lôžko úzke a necht sa postupne rozširuje, znamená že ste úzkostlivej a útočnej povahy.

Mandľový tvar nechtov s úzkym zaobleným lôžkom prezradí vašu úprimnosť, čestnosť, pracovitosť a vernosť. Ste dobráčisko od srdca, a preto máte veľa priateľov.

Kosoštvorcové lôžko alebo necht sa tak často nevyskytuje. Majiteľka takéhoto prirodzeného tvaru je cieľavedomá, usilovná a pracovitá. Stanovené ciele splní a môže mať aj vizionárske schopnosti.

Prichytili ste sa počas čítania ako si kontrolujete vaše nechtové lôžko a tvar vašich nechtov? Sedel na vás príslušný opis? V dnešnej dobe ženy skôr holdujú profesionálnej manikúre s gélovými alebo akrylovými nechtami. Nájdu sa však aj také, ktoré na prirodzené pazúriky nedajú dopustiť. Odporúčam vyskúšať japonskú manikúru, ktorá je takzvanou medicínou pre ošetrenie prirodzených nechtov.

ID69
Strieborný glitrový prach Rossart
Výpredaj Máme viac ako 50 kusov
0.69 €
ID4270
39.90 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024