Blog

Aróma difuzér. Viac ako len osviežovač vzduchu

Prečítate za 4 minúty

Pýtate sa čo je to vlastne difuzér? Ide o inovatívny a originálny bytový doplnok, ktorý funguje ako osviežovač vzduchu a zároveň aj jeho zvlhčovač. Táto štýlová interiérová vychytávka smelo nahradí vaše jednorázové osviežovače vzduchu, ktoré sú väčšinou neestetické a neefektívne.
Vymeňte svoje nudné jednorázové osviežovače a skúste tento malý zázrak. Urobte dobre svojmu zdraviu a s touto efektívnou vecičkou určite príjemne prekvapíte aj svojich blízkych. Je vhodný do domácností, kozmetických salónov, spa a proste do každého interiéru.

ID5888
Promed aroma difúzer AL-305
Novinka Máme posledné 4 kusy
39.99 €
39.99 €
ID5889
Medisana aroma difúzer AL 620
Novinka Máme posledné 4 kusy
39.99 €
39.99 €
ID5886
55.99 €
49.99 €


Aróma difúzer prichádza v rôznych dizajnoch s rôznymi vychytávkami, ale všeobecne fungujú na podobnom princípe. Aby ste mohli zariadenie spustiť je potrebné ho mať zapnuté do elektrickej siete. Súčasťou difuzéra je nádrž, ktorá sa napĺňa vodou. Tá pôsobí ako zvlhčovač vzduchu. Do vody sa následne pridávajú kvapky esenciálneho oleja. Na výber máte rôzne vône ako napríklad éterický olej eukalyptus, vanilkový olej, esenciálny vonný olej pomaranč škorica a mnoho iných vôní.

Stačí pridať 3-5 kvapiek esenciálneho oleja, a potom už len stlačiť príslušné tlačidlo a vychutnávať si príjemnú arómu. Na výber máte hneď niekoľko vôní esenciálnych olejov, ktoré si môžete striedať. Väčšinou sú vyrobené na prírodnej báze. Ich postupným uvoľňovaním nevznikajú žiadne škodlivé látky a tým pádom sú zdravotne nezávadné.

ID5893
7.99 €
ID5890
Citrónový esenciálny olej do difúzera 10 ml
Novinka Výpredaj Máme už len 2 kusy
7.99 €
ID5895
Vanilkový olej do difúzera 10 ml
Novinka Výpredaj Máme 19 kusov
7.99 €


Vonné oleje sa do ovzdušia uvoľňujú v podobe jemnej pary, ktorá vychádza z vrchnej časti aróma difuzéra. Aróma difuzéry sú vybavené ultrazvukovou technológiou a jemnou atomizáciou. Fungujú aj ako ultrazvukový zvlhčovač vzduchu. Pomocou týchto inovácií sa hmlové esencie postupne a plynule šíria po celom interiéri. Vzduch osviežujú a zároveň zvlhčujú.

Priemerná prevádzková doba je 5 až 9 hodín. Dĺžku prevádzky si vieme sami nastavovať pomocou príslušného časovača na jednotlivom difúzery. Novodobé zariadenia sú väčšinou vybavené LED diódami rôznych farieb. Pri spustenom difuzéry postupne menia farbu. Touto príjemnou pridanou hodnotou oživíte nielen vlastnú domácnosť, ale určite sa hodí aj do kancelárie či wellness.

Aroma difuzéry sú štýlovo dizajnované aby príjemne ladili s ostatnými bytovými doplnkami. Výber na internete je pestrý. Každý funguje trochu inak, stačí sa len rozhodnúť.

Mojim favoritom je Promed Aroma Difuzér AL - 150WS. Difuzer malých kompaktných rozmerov. Táto vkusná vychytávka vyzerá ako elegantný kus ušlachtilého dreva. Na prvý pohľad nevyzerá ako osviežovač vzduchu, ale ako moderná bytová dekorácia.

Ešte príjemnejšiu atmosféru docielíte aj vďaka zabudovanými LED diódami, ktoré sú efektívne zabudované v nádobke na vodu. K dispozícii je sedem farebných rozlíšení, ktoré sa počas prevádzky plynule menia. Pomocou zabudovaného tlačidla LIGHT si viete farbu aj nastaviť. Hneď vedľa toho tlačidla je tlačidlo s názvom MIST, ktoré slúži na kontrolu vypúšťania aromatizovaného dymu.


Difúzer sa sa zapája do elektrickej siete cez port, ktorý sa nachádza na spodnej strane zariadenia. Funguje na princípe vody do ktorej sa pridávajú kvapky eseciálneho oleja. Voda sa naparuje a do ovzdušia difúzer vypúšťa jemnú aromatizovanú paru. Objem zabudovanej nádržky na vodu je 150 ml. Po naplnení zariadenia dostatočným množstvom vody pridajte niekoľko kvapiek vami vybraného vonného oleja.

Difuzer zapneme stlačením raz jedného a potom druhého tlačidla. Zariadenie má iba dve tlačidlá ktoré sa ovládajú opätovným stlačením. Prostredníctvom nich si viete nastaviť čas prevádzky a to na 2 až 9 hodín. Záleží koľkokrát po sebe tlačidlo stlačíte. Ovládanie je jednoduché a podrobnejšie informácie nájdete v pribalenom letáčiku pri každom našom produkte. Rovnako je to aj pri nastavovaní farebného LED osvetlenia. Difúzer je počas prevádzky veľmi tichý. Osviežite si váš vzduch úsporne a to len za pár sekúnd vašej práce.
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024