Blog

Ako si vybrať brúsku na nechty?

Prečítate za 6 minút

Pri výbere brúsky na nechty si treba v prvom rade zvážiť výšku investície. Je rozdiel, či si brúsku chcete zadovážiť na domáce používanie, alebo ako súčasť vybavenia salónu. Pri zariaďovaní salónu odporúčam investovať do profesionálnej brúsky na nechty. Investícia sa vám určite vráti v podobe spokojných zákazníčok.
Položte si teda pár základných otázok. Ako často budete brúsku používať a koľko chcete do nej investovať? Pri samotnom výbere si okrem ceny a dizajnu všímame celkový výkon brúsky, otáčky, tichosť chodu, ale aj samotné spracovanie zariadenia.

Zohľadňujeme či má brúska príslušný pedál pre pohodlnejšiu a rýchlejšiu manipuláciu, alebo či sú súčasťou balenia aj rôzne nadstavce. Bez nich sa predsa nepohneme. Zaujíma nás aké ťažké je brúsne pero a pri profesionálnych brúskach riešime aj odsávanie prachu. Od toho všetkého sa predsa odvíja cena.

Pre ľahšie porovnanie a výber vám z našej kolekcie predstavím šesť brúsiek. Líšia sa cenou a výkonom. Niektoré sú perfektné pre domáce používanie, iné zasa pre profesionálne nechtové dizajnérky. Kvalitná brúska na nechty je skvelou pomocníčkou na dosiahnutie želaného efektu oveľa rýchlejšie.

Na domáce používanie



Promed Feeling je elegantná brúska vyrobená v Nemecku. Vyznačuje sa jednoduchým ovládaním a pohodlným úchopom. Táto brúska je skvelým riešením pre domácu starostlivosť o vaše ruky aj nohy. Je vhodná na prírodné, gélové a akrylové nechty.

Súčasťou balenia je sada štyroch nadstavcov, ktoré sa do brúsneho pera jednoducho nasúvajú. Má obojstranný teda pravotočivý/ľavotočivý chod a dva stupne rýchlosti. Brúska má maximálne 11 000 otáčok za minútu, čo je na domáce používanie dostačujúce. Brúsku počas používania nenapájame do elektrickej siete. Adaptér používame len vtedy, ak potrebujeme brúsku nabiť.



Promed Emotion sa taktiež vyznačuje pohodlnou manipuláciou. Je určená na manikúru i pedikúru. Je vhodná na starostlivosť o prirodzené ale aj umelé nechty. Poradí si aj so zarastajúcimi nechtami, na liečbu mozoľov a tvrdú pokožku. Súčasťou balenia je desať brúsnych nadstavcov a 30 brúsnych kotúčikov. Nadstavce sa do brúsneho pera vkladajú jednoduchým nasúvaním. V prednej časti brúsky sa nachádza LED svetlo, ktoré sa automaticky rozsvieti pri jej zapnutí. Má spätný chod a maximálne 11 000 otáčok za minútu.

Do salónu aj na doma





Strieborná brúska na nechty DM211 15W s kovovým brúsnym perom a pedálom. Brúsku je možné použiť v salóne ale aj na doma. Je praktickej strednej veľkosti a na pracovnom stole nezaberá veľa miesta. Ponúka široké využitie. Je vhodná na gélové nechty, ale zvládne aj akryl, poly gel či gél lak. Môžete ju použiť na manikúru aj pedikúru. Súčasťou balenia je pedál, ktorým brúsku jednoducho ovládate.

Maximálna rýchlosť je 30 000 otáčok za minútu. V prípade, že otáčky chcete regulovať, alebo pracovať pri nižších otáčkach ako je maximum, jednoducho ich nastavíte pomocou potenciometra na brúsnom telese. Má obojstranný chod pravý/ľavý. Súčasťou brúsky je sada nadstavcov s priemerom stopky 2,35 mm. Nadstavce sa upínajú do brúsneho pera pootočením rukoväte. Brúsne pero je pevné a pri práci má len tiché vibrácie.

Do salónu





Ružová profesionálna brúska profesionálna brúska JSDA JD 105-H atraktívneho vzhľadu je úžasným pomocníkom do salónu. Brúska sa skladá z brúsneho pera, pedálu a napájacej jednotky. Je vhodná na brúsenie prirodzených, gélových i akrylových nechtov. Používa sa na manikúru a pedikúru. Značka JSDA zaručuje originalitu a vyššiu kvalitu brúsky. Má maximálne 35 000 otáčok za minútu, ktoré sa dajú regulovať ručne pomocou potenciometra, alebo nožným pedálom. Brúska umožňuje zmeniť smer rotácie brúsneho nadstavca. Pri práci s brúskou odporúčame používať odsávačku prachu. Brúsne pero sa menej zanáša a predĺži sa tým životnosť brúsky. Hmotnosť brúsneho pera je 198 gramov.



Promed 1030 je ďalšou profesionálnou brúskou určenou na manikúru aj pedikúru. Je praktickej strednej veľkosti. Vhodná na prírodné ako aj na gélové nechty či akrylové nechty a taktiež na stvrdnutú kožu. Rukoväť brúsneho pera je nerezová a vhodná na brúsne nadstavce s priemerom 2,33 - 2,35. Nadstavce nie sú súčasťou balenia. Brúska má spätný chod a maximálne 30 000 otáčok za minútu. Je možné brúsku ovládať aj pedálom, ktorý nie je súčasťou balenia, no dá sa dokúpiť. Zariadenie je uložené v textilnom vystuženom obale na suchý zips.



Promed 4030-SX2 je profesionálnym pomocníkom do salónov. Prístroj je vybavený brúsnym perom s ľahkou 95 gramovou rukoväťou pre pohodlné pracovanie. Brúska má elegantný dizajn a je určená na manikúru aj pedikúru. Má nastaviteľnú rýchlosť otáčok do 30 000 otáčok za minútu. Na prednej strane brúsky sa nachádza digitálny displej s ľahkým ovládaním. Otáčky sa nastavujú šípkami na ľavej strane displeja.

Na displeji si viete nastaviť aj silu odsávania prachu v 13. stupňoch. Digitálny displej upozorňuje na výmenu prachového filtra. Súčasťou balenia je 5 prachových filtrov a stojan na rukoväť. Brúska umožňuje nastaviť smer otáčok do oboch strán a má aj spätný chod. Prístroj sa zapája do elektrickej siete. Pri prehriatí sa automaticky vypne. Celková hmotnosť zariadenia je 2,6 kg.

ID3261
Promed Feeling
Výpredaj Máme už len 2 kusy
49.95 €
45.99 €
ID17061
59.90 €
ID3260
Profesionálna brúska Promed 1030
Zľava Máme už len 1 kúsok!
349.00 €
279.99 €
ID3691
Brúska s odsávaním Promed 4030-SX 2
Zľava Máme už len 2 kusy
1200.00 €
1049.90 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024