Blog

Zdobenie nechtov pre začiatočníkov

Prečítate za 3 minúty

Všetky veľmi dobre poznáme tie dokonalé mini maľby na nechtoch od profesionálov. Obdivujeme ich umenie a len tíško závidíme majiteľke takýchto skvostných nechtov. Keďže vieme aké rôzne nástrahy číhajú na samoukov už pri samotnej modeláži, zdobenie si teda môžeme uľahčiť.

Ozdobme si nechty vodolepkami

Práve efekt maľovaných alebo kreslených motívov dosiahneme použitím vodolepiek. Tie dokonale splynú s nechtom, nevytŕčajú a vďaka tomu po zafixovaní vyzerajú ako kreslené. Medzi vodolepkami nájdeme rôzne motívy ale aj typy. Na trhu sú celoplošné, farebné, 3D, vintage ale aj vodolepky s motívom akvarelových kvetov.

Ako aplikovať vodolepky

Použitie vodolepiek je celkom jednoduché. Postačia nožnice, pinzeta a mištička s vodou. Odstrihneme kúsok, ktorý chceme dať na nechty a vložíme do pripravenej vody. Po pár sekundách sa motív odlepí od podkladového papierika a vodolepku pinzetou uložíme na necht. Papierikom, ktorý ostal vo vode môžeme motív uhladiť. Necháme uschnúť pár minút a pretrieme vrchným gélom.

ID5778
8.79 €
1.99 €
ID226
Mištička na akryl a polygél
Máme viac ako 50 kusov
1.69 €

Jednoduché zdobenie transfer fóliou

Mnoho pekných motívov nájdeme aj na transfer fóliách. Trh zaplavili jemné kvetinové motívy, ktorými určite nič nepokazíme. Fóliu môžeme použiť celoplošne, alebo len na časť nechtu. Zdobené nechty pokojne kombinujme s jednofarebnými alebo s glitrami.

Ako použiť transfer fóliu

Aby sa nám vzor otlačil, je potrebné naniesť na necht transfer lepidlo alebo transfer gél. Lepidlo je potrebné nechať na nechte zaschnúť asi minútu a gél vložíme do lampy vytvrdnúť. Oba tieto podklady ostanú dostatočne lepkavé a pritlačením fólie sa vzor prenesie na necht. Fóliu prikladáme na lepidlo zadnou stranou, na ktorej je vzor škaredší. Dôkladne popritláčame pomarančovým drievkom a fóliu strhneme. Na pritlačenie môžeme použiť hubku alebo prst, no práve pomarančovým drievkom dotlačíme fóliu aj na okraje nechtov a ku kožtičke. Aj toto zdobenie napokon pretrieme finishom.

ID19547
1.49 €
0.99 €
ID22737
4.99 €
ID19556
1.49 €
0.99 €
ID8390
Spider gél ružový 3 ml
Výpredaj Máme posledné 3 kúsky
5.49 €
1.99 €

Tieto jednoduché a efektívne zdobenia zvládne aj začiatočník. Veď neznamená, že ak sa len učíme nechty musia byť jednofarebné a nudné. Využime zatiaľ tieto dostupné zdobenia a možno časom budeme aj my postupne kresliť mini diela.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024