Blog

Inšpirácie na jarné trendy nechty

Prečítate za 4 minúty

Zimné rukavice pomaly odkladáme do krabíc a naše nechty budú mať opäť možnosť zažiariť v plnej kráse. Predtým im však treba dopriať poriadnu starostlivosť a nový jarný dizajn. Francúzska manikúra dostane šancu aj v roku 2022.


Neodmysliteľným symbolom jari sú kvitnúce kvety. Máte chuť preniesť prebúdzajúcu sa prírodu aj na vaše ruky? Môžete sa vybrať zložitejšou cestou a dekorácie si namaľovať sami alebo si vybrať jednoduchší spôsob. Hor sa na zdobenie jarných nechtov.

Francúzska manikúra

Starostlivosť o nechty sa pozná na prvý pohľad. Dôkladná úprava je základom pre ďalšiu tvorbu. Gél nemá maskovať to, čo ste zanedbali - práve naopak. Má pozdvihnúť a vyšperkovať prirodzený vzhľad nechtov. Ak túžite po novom dizajne, odporúčame začať francúzskou manikúrou. Táto nechtová stálica zabezpečí zdravý vzhľad a bude stále trendy. Vo finále ju môžete oživiť vodolepkami alebo pečiatkami na nechty.

1. Poďme ale pekne po poriadku. Najskôr si ruky a nechty dôkladne vyčistite. Ak sa na nechtoch nachádzajú ešte zvyšky starého laku, odstráňte ich odlakovačom. Nechty poriadne odmastite od prebytočného krému.

ID2729
Nail prep LONEL 10 ml
Máme viac ako 50 kusov
3.99 €
2.79 €
ID159
0.99 €
0.79 €
2. Na zvláčnenie nechtovej kožičky je vhodné použiť olej. Keď je koža zmäkčená a vyživená, skúste ju opatrne pozatláčať. Urobiť tak môžete kovovou paličkou alebo takzvaným pomarančovým drievkom, ktoré zabezpečia precíznejšiu manikúru. Plochá strana drievka má aj iné využitie - môžete ňou dozdobiť nechty, prípadne vytvoriť bielu líniu na francúzsku manikúru.

3. Nechty je rovnako dôležité aj preleštiť. Prácu vám uľahčí sedemstranná leštička s priehľadným farebným a číselným označením. Po preleštení si nechty vypilníkujte do požadovaného tvaru. Pokiaľ máte stále pocit, že vaše nechty nemajú dostatočnú výživu, aplikujte ešte spevňujúci lak.

ID1093
1.29 €
0.75 €
ID2659
2.99 €
2.29 €
ID2652
7-stranná leštička
Máme viac ako 50 kusov
1.59 €
4. Perfektnú francúzsku manikúru pomôžu dotvoriť šablóny na nechty. Uľahčia vám nanášanie bieleho laku a vytváranie rovnomerného oblúčika. Stačí ich nalepiť na necht a pomocou laku alebo gél laku spraviť biely oblúk.

5. Biely lak nanášajte sprava doľava a nechajte poriadne uschnúť. Potom šablóny pomaly odlepte. V ďalšej vrstve naneste lak smotanovej alebo jemne ružovkastej farby. Výber odtieňa je na vás. Túto vrstvu je potrebné naniesť pozdĺž celého nechta vrátane bieleho oblúčika. Nechajte zaschnúť a celú tú nádheru prejdite ešte bezfarebným povrchovým lakom (top-coatom).

Vodolepky a pečiatky na nechty

Francúzsku manikúru v klasickom prevedení milujú všetci. Počas jari ju však môžete oživiť pečiatkami na nechty. Keď si vyberiete vzor, ktorý bude lahodiť vášmu oku, pripravte si ešte stierku a doštičku. Na zafixovanie prirodzených nechtov použite priesvitný lak, gélové nechty zafixujte gél lakom.
ID5603
6.99 €
3.99 €
K elegantnej francúzskej manikúre sa hodia aj vodolepky s kvetinovým vzorom. V nechtovom dizajne aktuálne víťazia margarétky. Vodolepky na nechty vo väčšine prípadov stačí odstrihnúť, namočiť do vody a motív presunúť na prirodzené či gélové nechty. Vyzdobiť môžete len jeden necht alebo si spestrite rovno všetky.

Ak ste zvyknutí na výraznejší výsledok, na zdobenie použite kamienky. Tadáááá, jarné nechty sú na svete!
ID15460
Margarétky na nechty
Máme viac ako 50 kusov
0.89 €
ID20813
7.99 €
ID3669
1.19 €
0.85 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024