Blog

Farba roka 2023 v nechtovom dizajne

Prečítate za 3 minúty

Inštitút Pantone má každoročne hlavné slovo pri určovaní farebného víťaza pre nastávajúcu sezónu. Jemnú fialovú strieda pulzujúca Viva Magenta - odtieň plný novej energie, motivácie a istoty. Nechajte sa inšpirovať explóziou červenoružových tónov, ktoré ovládnu aj svet manikúry.
ID23104
19.24 €
13.99 €
ID4109
Malinovo ružový UV gél LONEL 137 5ml
Zľava Máme viac ako 50 kusov
2.79 €

Rozhodnutia Pantone ovplyvňujú svet farieb na celosvetovej úrovni. Či už sú to móda, dizajn alebo samotné trendy v manikúre. Rozšírte svoju zbierku gélov, gél lakov alebo ozdôb na nechty o nových pomocníkov. Vďaka Viva Magenta sa stanete neprehliadnuteľnou.

Netradičný odtieň v netradičnom čase

Aj taká je nová farba roka 2023. Viva Magenta má svoje korene v karmínovom základe. Tento sýto červený odtieň vyjadruje nebojácnosť a silu. Je plný optimizmu a odhodlania kráčať vpred aj napriek tomu, že nežijeme jednoduché časy.

Viva Magenta predstavuje podľa expertov z Inštitútu Pantone rovnováhu medzi teplou a studenou farbou. Je dynamická, asertívna a bude dominovať aj svetu manikúry. Inšpirujte sa našimi magentovými produktami.

Viva Magenta manikúra

Gélová modeláž

Viva Magenta lichotí všetkým vekovým kategóriám, ale aj typom pleti. Vytvorte si predĺžené nechty pomocou Viva Magenta UV gélov. Vo farebnej ponuke sa nachádzajú klasické UV gély či UV gély s pridanou perleťou, ktoré dodajú manikúre sviatočný šmrnc. Pokiaľ ste pri výbere odtieňov nerozhodní, zaobstarajte si kompletnú sadu, s ktorou si dokážete zhotoviť rôznofarebný dizajn nechtov.

Odvážny gél lak

Krásna lesklá manikúra, ktorú si jednoducho vytvoríte aj doma. Práca s gél lakom nie je náročná, zvládnu ju aj tí bez skúseností. Obľubujete skôr monochromatický vzhľad nechtov alebo radi kombinujete farby tón v tóne? K dispozícii sú Viva Magenta produkty pre obe kategórie. Ak chcete manikúru ešte viac oživiť, siahnite po gél laku s trblietkami.

ID20462
5.59 €
ID22566
5.59 €

Zažiar na každom kroku

Ako ozvláštniť gél lak či gélovú manikúru? Vyskúšajte jemný glitrový prach v odtieňoch farby roka 2023. Možno ho použiť na zdobenie celej plochy, prípadne len určitej časti nechta. Odporúčame vyskúšať aj obľúbenú a trendy farebnú francúzsku špičku. Na krátkych nechtoch hranatého tvaru vynikne táto technika dokonale.

ID2905
0.69 €
ID2904
Fuchsiový prach Rossart 0,2mm
Výpredaj Máme viac ako 50 kusov
0.69 €
ID1293
0.69 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024