Blog

Zdobenia nechtov

Zdobenie nechtov mušľa

Oddych, dovolenka, more a svieži nechtový dizajn k tomu. S blížiacim sa letom sa otvárajú možnosti nového zdobenia. Čo tak preniesť sa priamo na pláž s modelážou, ktorá sa dokonale hodí na prázdninové bláznenie?

Čítaj viac

Svadobná manikúra 2022 - čo je v móde tento rok

Čaká vás v tomto roku svadba? Gratulujeme! Ak ste sa ešte nerozhodli pre víťazný dizajn svadobných nechtov, nechajte sa viesť naším sprievodcom svadobnou manikúrou. Aké trendy budú dominovať v roku 2022? Pozrite sa spolu s nami.

Čítaj viac

Jarné nechty 2022. Osviežte si manikúru novými gélovými sadami

Ďalšie ročné obdobie so sebou automaticky prináša chuť na zmenu. Tú už túžobne očakávame aj v nechtovom dizajne. Po tlmených zimných farbách preberá žezlo živá jarná manikúra a gélové sady už netrpezlivo čakajú na svoje prvé použitie.

Čítaj viac

Nedarí sa vám urobiť pečiatky na nechty?

Pečiatkovanie nechtov. Stála téma a stále dookola rovnaké otázky vo fórach, skupinách a diskusiách. Prečo to na videu vyzerá tak jednoducho a doma nie a nie otlačiť vzor? Mám nekvalitné pomôcky? Je nevyhnutné investovať do značky? Je pravda že sa dá pečiatkovať aj obyčajným lakom? Tieto ale aj mnoho ďalších otázok trápi nielen samoukov.

Čítaj viac

Zdobenie nechtov pre začiatočníkov

Všetky veľmi dobre poznáme tie dokonalé mini maľby na nechtoch od profesionálov. Obdivujeme ich umenie a len tíško závidíme majiteľke takýchto skvostných nechtov. Keďže vieme aké rôzne nástrahy číhajú na samoukov už pri samotnej modeláži, zdobenie si teda môžeme uľahčiť.

Čítaj viac

Ako zafixovať 3D vodolepky

3D vzory na nechtoch sa stali trendom, no ak si predstavíme ich vytváranie gélom tak toto zdobenie zaberie priveľa času. Aby sme si čas skôr ušetrili, nájdeme na internete rôzne 3D nálepky a vodolepky s motívom, kvetov, ornamentov ale aj tradičné svetríkové motívy. Sú krásne, ale ako ich aplikovať a zafixovať?

Čítaj viac

Jednoduché neónové nechty

Leto - ideálny čas na experimentovanie s farbami. Chcete si pripraviť svieži dizajn nechtov bez toho, aby ste museli navštíviť salón? Prinášame vám návod na jednoduché neónové nechty, ktoré zvládnete vytvoriť aj doma.

Čítaj viac

Zdobenie s Molly Lac Art Water Ink

Značka Molly prichádza na trh so špeciálnou novinkou, vďaka ktorej vytvoríte veľmi jednoducho akvarelové zdobenie. Uviedli na trh Molly Lac Art Water Ink. Jedná sa o pigmentovaný atrament, ktorý sa rozpíja do nevytvrdnutého gélu alebo gél laku a vytvára efekt vodových farieb. Použitie je jednoduché a efekt jedinečný.

Čítaj viac

Vyšperkované nechty so Swarovski Crystalpixie

Už samotný názov nesie v sebe určitú vznešenosť a luxus. Trblietavé obrúsené kúsky skla boli v minulosti obľúbené medzi módnymi ikonami ako Coco Chanel, Marlene Dietrich či Marilyn Monroe. V súčasnosti Swarovski kamienky z rodinnej rakúskej firmy zdobia značku Dior a stali sa neoddeliteľnou súčasťou aj v nechtom dizajne.

Čítaj viac

Trendy v nechtovom dizajne. Farbou roka 2019 je koralová

Tak ako sa menia trendy v obliekaní, interiérovom dizajne, líčení, účesoch, menia sa aj trendy v nechtovom dizajne. Čo je moderné v roku 2019? Zdobenie nechtov prináša so sebou hneď niekoľko noviniek. Základom sú jemné tóny a elegantné aplikácie. V manikúre budú prevládať jednoduché línie a minimalistické vzory. Ideálne na každý deň. Poďme sa na to spoločne pozrieť.

Čítaj viac

Veľkonočné zdobenie nechtov

S prichádzajúcou Veľkou nocou dostávajú priestor aj skrášľovacie procedúry. Po sviatočnom upratovaní prichádza na rad úprava vašich rúk. Inšpirujte sa baby boomer trendom, ktorý do nechtového dizajnu prináša jemnosť a decentnosť.

Čítaj viac

Inšpirácie na jarné trendy nechty

Zimné rukavice pomaly odkladáme do krabíc a naše nechty budú mať opäť možnosť zažiariť v plnej kráse. Predtým im však treba dopriať poriadnu starostlivosť a nový jarný dizajn. Francúzska manikúra dostane šancu aj v roku 2022.

Čítaj viac
  • 1
  • 2 2 / 4
  • 3
  • 4
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024