Blog

Špagáty NATANA - dokonalé šnúry pre váš nový projekt

Prečítate za 3 minúty

Vyvinuté s láskou k rukám pletárok. Špagáty NATANA sú multifunkčným pomocníkom pre váš nový kreatívny projekt. Jemnosť, odolnosť a bohatý výber farieb z nich robí produkt, ktorý by nemal chýbať ani v jednej handmade výbave.

Špagáty NATANA sú vyrábané zo 100% bavlny. Ak sa chystáte uháčkovať kvetináč alebo vytvoriť nový taburet, nazrite do sveta dokonalých šnúr.

Prečo vyskúšať špagáty Natana

  • bavlna je supermateriál - drží tvar, je vzdušná, mäkká a savá
  • zo špagátov dokážete vytvoriť módne i bytové doplnky
  • príjemné na dotyk
  • boli navrhnuté tak, aby šetrili prsty tvorcov aj pri časovo náročnejších projektoch

Čo všetko dokážete zo špagátov vyrobiť

Košíky, kvetináče, koberce, taburety (takzvané pufy), podšálky, prestierania, ale aj kabelky, tašky, peňaženky a batohy. Špagáty Natana sú naozaj všestranné a ponúkajú na výber širokú paletu farieb. K najobľúbenejším patria varianty s hrúbkou 3 milimetre a 5 milimetrov.

Pre náročnejších kreatívcov sú dostupné špagáty na uzlíkovu techniku macrame. Vybrať si môžete klasickú pletenú šnúrkovú priadzu Natana Macrame Cotton alebo Natana Macrame Twisted, ktorý zas viete rozčesávať a vytvoriť tak husté strapce pre svoju ozdobu na stenu či macrame šperk.

Keď vás omrzí klasika

Dokončili ste svoj projekt a chceli by ste do ďalšieho priniesť farebnú zmenu? Vyskúšajte tvorbu so Zig-Zag a melírovanými špagátmi. V každom návine kombinujú dve farby, vonkajšiu časť týchto špagátov tvorí viacero spriadaných nití z bavlny, vnútorná časť je vyplnená polyesterovým vláknom. Pokiaľ túžite svojej tvorbe dodať šmrncovný lesk a pôvab, mrknite na kolekciu Glamour.

NATANA špagáty v novom návine

Našu produktovú ponuku neustále zdokonaľujeme, a preto sme prišli s novým návinom. Dajte zbohom zamotaným šnúram a uzlom pri práci. Natana špagáty majú po novom úhľadnejší vzhľad a vám na tvorivej poličke ostane viac úložného priestoru.

ID23008
Od 8.29 €
7 variánt
ID6792
Ideal Bambusové háčiky 12 ks
Máme viac ako 50 kusov
10.99 €
ID10283
4.49 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024