Blog

Originálna kabelka pod vianočným stromčekom

Prečítate za 4 minúty

Najkrajšie sviatky roka otvárajú priestor na tvorivé výzvy. Spomedzi inšpirácii dnes vyberáme háčkovanú kabelku. Potešte ženskú dušu originálnym kúskom, v ktorom darujete aj kúsok seba.

Materiál na výrobu háčkovanej kabelky

Univerzálne, jemné a pružné zároveň - reč je o Natana špagátoch. Tieto šnúry sú ideálne na tvorbu módnych doplnkov, ako je napríklad háčkovaná kabelka. Bavlnené špagáty Natana si dobre držia svoj tvar a vďaka svojmu zloženiu s nimi zvládnete háčkovať aj časovo náročnejšie projekty. Bonus navyše - bavlna je hypoalergénna, takže bude prijateľná aj pre senzitívnejších ľudí.

K najobľúbenejším patria špagáty s hrúbkou 3 a 5 milimetrov. Vybrať si môžete klasické jednofarebné varianty, alebo si vytvoriť sviatočnejšiu verziu háčkovanej kabelky s trblietavým vláknom. Výzvou pre vás môže byť aj háčkovaná kabelka z tričkoviny. Tento druh špagátu je jemne elastický, príjemný na dotyk a postará sa o efektný výsledok.

Komponenty na výrobu kabelky

Detail robí celok. Platí to aj v prípade handmade kabelky. Popri výbere materiálu na háčkovanie je nemenej dôležitý aj výber komponentov pre váš handmade doplnok. Objavte rúčky na kabelky v koženom či drevenom prevedení, retiazky, karabínky, zapínania či kožené dná na kabelky v rôznych tvaroch a veľkostiach. Ponuka je šitá tak, aby si z nej vybral naozaj každý.

Rúčky na kabelky

Retiazky na kabelky

Karabínky, krúžky a zapínania

Dná na kabelky

Kabelkové sady

ID21919
16.99 €
ID17218
18.89 €

Vyšívaná kabelka z kanavy pre začiatočníkov

Začínate s ručnou tvorbou a na háčkovanie si netrúfate? Vyskúšajte jednoduchšiu alternatívu a vyrobte si vyšívanú kabelku z kanavy. Táto plastová mriežka slúži ako šablóna pre vyšívanie a strihaním ju viete upraviť do akéhokoľvek tvaru a veľkosti. Jedinečný módny doplnok nemusíte zháňať v limitovaných kolekciách, vyrobte si svoju vlastnú.

Noezon inšpiruje

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024