Blog

Doprajte si luxusné tvorenie s Knitpro Lantern Moon

Prečítate za 4 minúty

Elegantné na pohľad, luxusné na dotyk. Indický výrobca Knitpro si získa srdcia tvorcov zakaždým, keď svetu predstaví nový rad produktov. Zoznámte sa s Lantern Moon kolekciou, ktorá spája šikovné ruky a lásku k tvorbe.

Prémiové ihlice, háčiky či pomôcky na pletenie a háčkovanie s nápaditým dizajnom. Nová Lantern Moon kolekcia vychádza z tradície, ale zároveň necháva priestor pre novú inšpiráciu. Spája poctivú ručnú výrobu a dlhoročné skúsenosti remeselníkov, aby splnila požiadavky na najvyššiu kvalitu.

Ebenové drevo ako základ

Lantern Moon produkty vznikli kombináciou výnimočných materiálov a drevín. Výrobca stavil na vzácne ebenové drevo, ktoré je veľmi pevné a trvanlivé. Táto drevina bolo súčasťou remeselnej tvorby už v staroveku, dnes sa s obľubou používa v nábytkárstve aj pri výrobe hudobných nástrojov.

Ihlice na pletenie

Maximálny komfort počas prípravy vášho handmade projektu, a to nielen pre pokročilých. Ihlice na pletenie z radu Lantern Moon majú jemný hodvábny povrch. Nebude vás trápiť zachytávanie priadze a môžete si tak užívať kreatívnu činnosť naplno. Medzi pletacími ihlicami nájdete klasické rovné ihlice, kruhové ihlice, takisto vymeniteľné obojstranné ihlice s perfektne tvarovanými hrotmi.

Háčiky na háčkovanie

Rovnako pestrý výber objavíte v kategórii háčikov. Rôzne veľkosti a zamatovo hladký povrch z ebenového dreva spríjemní klasické aj tuniské háčkovanie.

Sady na pletenie a háčkovanie

Pre tých, ktorí milujú dokonalé usporiadanie, alebo chcú len tak podarovať radosť z tvorby. V Lantern Moon portfóliu sa okrem iného nachádzajú unikátne sady na pletenie a háčkovanie. Vstupná investícia do KnitPro setov je síce vyššia, no vráti vám to vo viacerých ohľadoch - získate prehľadne zorganizované produkty na jednom mieste a takisto kompletnú výbavu, s ktorou vyšperkujete výrobok od začiatku až do konca. Vašu pletaciu zbierku doplní krásny obal s kvalitným vnútrom.

knitpro-350312
ID26489
86.99 €
knitpro-350322
ID26522
68.99 €
knitpro-350303
ID26491
136.99 €

Pomôcky na pletenie a háčkovanie

Drobnosti, na ktorých stojí svet tvorcov. Kolekcia Lantern Moon je bohatá na doplnky, ktoré osviežia každú výbavu. Neprehliadnite roztomilý dizajn držiakov na príslušenstvo či ručne háčkovaných metrov.

Puzdrá na pletacie pomôcky

Ručne vyrábané obaly z biologicky rozložiteľných materiálov, ako sú papier a textília. Súpravy ihlíc a háčikov majú vlastné hodvábne puzdrá s výšivkou, ktorá je typická pre celú kolekciu. Praktické zapínanie na zips ochráni všetky pomôcky či ste práve doma, alebo na cestách. Ponuka obalov obsahuje aj zatváracie vrecúška, do ktorých schováte doplnkový sortiment na pletenie a háčkovanie.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024