Blog

Pletenie a háčkovanie

Jeseň a zima 2023 v pletení a háčkovaní

Vzdušné a ľahké materiály strieda hrejivé vrstvenie. Aké trendy ovládnu jeseň a zimu 2023 vo svete handmade? Sezóna padajúceho lístia bude plná luxusného mohéru a objemnejších vlákien. Obdobie horúceho čaju a poctivej pleteniny je späť.

Čítaj viac

Ideal pomôcky na pletenie

Máte pred sebou nový handmade projekt? So správnymi pomôckami na pletenie či háčkovanie to bude hračka. Spoznajte značku Ideal, ktorá prináša množstvo praktických produktov na ručné práce. Prebuďte v sebe tvorivosť a pustite sa do ďalšej výzvy.

Čítaj viac

Bábika Wednesday háčikom

Pobláznila sociálne siete, ale aj šikovné ruky tvorcov. Wednesday Addamsová zahviezdila nielen v populárnom seriáli. Svoje miesto si tiež našla medzi kreatívnou komunitou, kde sa to hemží handmade bábikami na rôzny spôsob.

Čítaj viac

Ručne pletená deka z Alize Puffy

Hľadáte spôsob, ako v tomto uponáhľanom svete na chvíľu zastaviť? Poďte si spolu s nami vytvoriť handmade unikát. Ručne pletená deka z Alize Puffy je jednoduchá na prípravu, zvládnu ju vytvoriť aj úplní začiatočníci. Nepotrebujete si chystať ihlice, ani háčik. Postačia vám vaše ruky a chuť tvoriť.

Čítaj viac

Halloween 2022: Dekorácie, ktoré oživia váš príbytok

Tekvice zo zbytkov vĺn, roztomilé strašidlá či milovaný puffy veniec. Halloween vytvára bohatý priestor na tvorbu handmade výzdoby do vášho interiéru. Dajte svojmu bývaniu magický nádych a inšpirujte sa halloweenskymi dekoráciami, ktoré sme pre vás nachystali.

Čítaj viac

Háčkovanie a pletenie - Trendy na jeseň a zimu 2022

Pletené vesty, cropped svetre či úplety s nádychom luxusu. Handmade móda si s príchodom chladnejšieho obdobia opäť berie všetku pozornosť. Spoznajte pletené a háčkované trendy, ktoré prichádzajú z dizajnérskych skicárov priamo do vašich skríň. Jeseň a zima 2022 bude pestrá a trblietavá.

Čítaj viac

Pletená čelenka - štýlový doplnok do chladných dní

Pletené čelenky budú počas jesene a zimy 2022 na každom kroku. Zahrejú a okrem toho sú mimoriadne trendy. Drahí tvorcovia a milovníci handmade módy, predstavujeme vám doplnkového víťaza nastávajúcej sezóny.

Čítaj viac

Vlna a priadza - aký je medzi nimi rozdiel

Svet galantérie je bohatý na vlákna rôzneho druhu. Prírodné, umelé, zmiešané, tie ktoré hrejú, ale aj recyklované. Znamená priadza a vlna to isté, alebo ide o dva odlišné pojmy?

Čítaj viac

Puzdrá a tašky na pletacie pomôcky

Sú neodmysliteľnou súčasťou našich kreatívnych chvíľ a majú veľký podiel na tvorbe pletených produktov od výmyslu sveta. Ihlice a háčiky odvádzajú precíznu prácu, a preto si zaslúžia ukážkovú starostlivosť. Ako ochrániť vašu výbavu? Vyberte si správne puzdro na pletacie pomôcky či organizér na ihlice a háčiky.

Čítaj viac

Mindful kolekcia od KnitPro. Pletenie plné pokoja a harmónie

Ručná tvorba sa pre mnohých z nás stala dokonalým únikom z reality. Prináša potrebný relax, čistí myseľ a jej výsledkom je produkt s pridanou hodnotou. Na tieto benefity nadväzuje práve nová kolekcia Mindful od značky Knitpro. Pletacie ihlice a príslušenstvo sú pripravené podporiť vašu kreatívnu cestu.

Čítaj viac

Pletieme za babku. Lacná vlna pre váš nový handmade projekt

Drahá doba si pýta výhodné riešenia. V čase, kedy ceny všetkých druhov tovaru stúpajú nahor raketovým tempom, vás chceme inšpirovať kreatívnym sortimentom, ktorý nezaťaží vašu peňaženku. Objavte jedinečné vlny na pletenie za lacný peniaz a tvorte spolu s nami.

Čítaj viac

Pomôcky na pletenie. Ako sa v nich vyznať?

Pletenie už dávno nezahŕňa iba ihlice a vlnu. Súčasný handmade trh ponúka množstvo šikovných pomocníkov, ktorí zjednodušia kreatívu. Sú praktickí, uľahčujú prácu a prispievajú k tomu, aby ste mali z tvorby skutočný zážitok. Pre niekoho možno iba obyčajný detail, no na tých predsa stojí svet, no nie? Spoznajte najlepšie pomôcky na pletenie.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024