Blog

Pletenie a háčkovanie

Krúžok na obrúsky

Spestrite svoje macrame stolovanie ozdobným detailom. Krúžok na obrúsky dotvorí aranžmán na každú špeciálnu príležitosť. Pustite sa do toho spolu s nami.

Čítaj viac

Inšpirácie jar/leto 2023 v pletení a háčkovaní

Milovníci ručnej tvorby vstupujú do ďalšej sezóny s jasnou víziou. Vniesť do sveta pletenia a háčkovania novú energiu. Vonku sa prebúdza život a s ním aj chuť tvoriť. Inšpirácie na jar a leto 2023 sú pripravené, ktorým smerom sa vydáte vy?

Čítaj viac

Ako vyrobiť macrame listy

Ozdobia prázdnu stenu, oživia stolovanie, v menšej verzii doplnia vašu obľúbenú kabelku. Macrame listy sú naozaj univerzálnou dekoráciou. Vyrobte si svoj originál pomocou šikovnej šablóny.

Čítaj viac

Veľkonočný veniec z Puffy vlny. Ako si ho vyrobiť doma?

V obchodoch sa to už hemží veľkonočným sortimentom. Pustili ste už jar do svojich príbytkov? Ak ste tak ešte nestihli urobiť, máme pre vás tip na dekoráciu, ktorú si zamilovali skúsené i začínajúce pletárky. Ako na veľkonočný veniec z Puffy vlny?

Čítaj viac

Pom pom dúha

Dekorácia z brmbolcov, ktorá spraví z ručnej tvorby skutočnú zábavu. Pom pom dúha skrášli detskú izbu a otvára ďalšie možnosti kreativity. Vytvorte si originálny kúsok spolu s nami.

Čítaj viac

Ako vyrobiť brmbolec pomocou šablóny

Ozdobí rôzne druhy odevu a z bytových doplnkov vyčaruje jedinečné kúsky. Dnes vám ukážeme, ako vyrobiť brmbolec z vlny pomocou šablóny. Do tvorby môžete zapojiť všetkých členov rodiny. Poďme na to!

Čítaj viac

Kabelka z kanavy aj pre začiatočníkov

Originálny doplnok s pridanou hodnotou, ktorý zvládnu zhotoviť aj handmade začiatočníci. Kabelka z kanavy je dnes jednotkou v našom hľadáčiku inšpirácie. Vďaka tejto šikovnej šablóne získate v šatníku unikát vhodný na špeciálne príležitosti, ale aj na bežné nosenie.

Čítaj viac

Kreatívne pletenie s Alize Puffy More aplikáciou

Patentovaná priadza z produktovej línie tureckého výrobcu, ktorá je unikátna vo viacerých smeroch. Ak vás láka netradičné pletenie bez ihlíc, spoznajte Alize Puffy More. Ručná tvorba nebola nikdy jednoduchšia, pomôže vám šikovná aplikácia.

Čítaj viac

Pletieme a háčkujeme vo farbe roka 2023

Náboj optimizmu, životného elánu a odhodlania. Reč je o víťaznej farbe roka 2023, ktorá bude dominovať nasledujúcim dvanástim mesiacom. Na poličkách pripravte miesto pre Viva Magenta vlny, priadze, špagáty a galantériu.

Čítaj viac

Ako vybrať vlnu na pletené rukavice

Huňaté, bezprstové, trblietavé či staré dobré palčiaky. Pletené rukavice sú povinnou výbavou do mrazivých dní. Keď sa k tomu pridá ručná výroba, tak je to láska na prvý dotyk. Ako si vytvoriť kúsok, ktorý dokonale zahreje ruky, ale aj pohľady okolia?

Čítaj viac

Z čoho si vytvoriť pletené ponožky

Nástup chladných dní je cítiť aj v našich šatníkoch. Hrejivé úplety dostávajú zelenú a spolu s nimi aj pletené ponožky. Chcete si udržať nohy v teple všade, kam pôjdete? V dnešnom článku vám poradíme, aká priadza je vhodná na pletené ponožky, pozrieme sa však aj na dôležitosť superwash úpravy či polyamidového vlákna.

Čítaj viac

Teplotná deka

Výzva s prívlastkom celoročná. Teplotná deka preverí vaše zručnosti, trpezlivosť, ale aj chuť dotiahnuť veci do úplného konca. Ak si radi dávate predsavzatia, môžete tento čas využiť na odštartovanie nového farebného projektu. Ako na teplotnú prikrývku?

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024