Blog

Pletenie a háčkovanie

Vlny DROPS. Pletenie plné farieb a zábavy

Kvalitné materiály, rozmanité farby a dlhoročná tradícia. Vlny DROPS prinášajú do kreatívnej tvorby viacero benefitov. Tvorba pre malých i veľkých sa môže začať. Tieto priadze oživia vaše nové pletené projekty.

Čítaj viac

Jesenný domov s Puffy tekvicou

Sezóna padajúceho lístia otvára priestor novej inšpirácii. Vyrezávané tekvice nie sú žiadnym nováčikom, čo však skúsiť originálnu alternatívu z vlny? Prebuďte svoju tvorivosť s ďalšou Noezon výzvou.

Čítaj viac

Obliečka na vankúš z Puffy vlny

Mäkučká, príjemná na dotyk a presne podľa vašich predstáv. Zhotovte si spolu s nami jedinečný kúsok, ktorý sa postará o správne teplo domova. Obliečka na vankúš z Puffy vlny bude s týmto návodom hračka.

Čítaj viac

Trendy rúčky na kabelky

Na prvý pohľad nenápadné, no vo výsledku dodajú vášmu doplnku ten správny šmrnc. Rúčky na kabelky zmenia vzhľad finálneho výrobku na skutočný originál. Vyberte si svojho favorita, toto sú tí naši.

Čítaj viac

Dokonalé macrame pomocou šablón

Macrame dekorácie v dokonalom tvare? Vyskúšajte tvorenie so šikovnými pomocníkmi. Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo pokročilý. S našimi šablónami zvládnete túto kreatívu ľavou zadnou.

Čítaj viac

Vyšívaná kanava kabelka

Doplnok, ktorý prebudí vašu tvorivosť a upúta pozornosť okolia. Vyšívaná kabelka z kanavy nadchne pokročilých, ale aj úplných začiatočníkov. Nečakajte na limitované kolekcie, vytvorte si svoj vlastný originál.

Čítaj viac

Doprajte si luxusné tvorenie s Knitpro Lantern Moon

Elegantné na pohľad, luxusné na dotyk. Indický výrobca Knitpro si získa srdcia tvorcov zakaždým, keď svetu predstaví nový rad produktov. Zoznámte sa s Lantern Moon kolekciou, ktorá spája šikovné ruky a lásku k tvorbe.

Čítaj viac

Vyšívanie pre začiatočníkov

Skvelá psychohygiena dostupná pre každého. Užite si čaro vyšívania a objavte najpoužívanejšie stehy, s ktorými bude ručná práca hračka.

Čítaj viac

Macrame záves na kvetináč

Zútulnite si svoje kvetinové kráľovstvo. Originálny závesný kvetináč si viete vyrobiť macrame technikou. Postačia bavlnené špagáty, drevené doplnky a radosť z tvorby je na svete. Inšpirujme sa navzájom.

Čítaj viac

Leto v znamení háčkovania

Držte si klobúky, tašky a šaty, na scénu prichádzajú sladké sedemdesiate. Háčkované odevy a doplnky zažívajú úspešný návrat. V lete sa opäť zoznámime s technikou granny square, na verejných priestranstvách sa to bude hemžiť farbami a kvetmi.

Čítaj viac

Letné háčkované klobúky pre deti a dospelých

Opaľovací krém, slnečné okuliare či vzdušná tunika. Popri ochrane očí a pokožky je potrebné myslieť aj na kvalitnú pokrývku hlavy. Háčkovaný klobúk spĺňa všetky parametre na to, aby bol opäť obľúbeným doplnkom sezóny.

Čítaj viac

Ozdobné macrame uzly

Úplne jednoduché, ale aj také, ktoré popletú rozum. Z uzlov, ktoré sa dajú využiť pri macrame tvorení, by sa dala napísať encyklopédia. Na začiatok však nemusíte poznať všetky. Prinášame vám stručný prehľad ozdobných.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024